King Bet Τρίτης 8 Σεπτεμβρίου 2009


Διαβάστε στην King Bet της Τρίτης:

O Χρήστος Σωτηρακόπουλος «βλέπει» νίκη της Αγγλίας επί της Κροατίας και εξηγεί γιατί η Ουκρανία έχει ελπίδες για πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ.

Δεν γίνεται Μουντιάλ χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο υποστηρίζει ο Νίκος Κουλιανός και ο Τόλης Χριστοφοράκης επισημαίνει ότι η Ελβετία «βολεύεται» και με ισοπαλία στη Λεττονία.

Τέλειωσαν τα ψέματα για την Αργεντινή γράφει ο Guru L, ενώ το Bet Radar παρουσιάζει όλα τα «ισχυρά φαβορί » του κουπονιού.

Ο Σταύρος Κολίλας αναρωτιέται μέχρι πότε θα βρίσκεται στον πάγκο της Γαλλίας ο μεσιέ Ντομενέκ και ο «Κατάσκοπος» φωτίζει την αθέατη πλευρά στα αποδυτήρια των ελληνικών ομάδων.

Ολα τα ρόστερ των εθνικών ομάδων που παίρνουν μέρος στα προκριματικά του Μουντιάλ, με προϊστορίες διαιτητές και χρήσιμα info που οδηγούν στο ταμείο.

Το Ευρωμπάσκετ συνεχίζεται στην Πολωνία και ο Τόλης Κοτζιάς εξετάζει τους πιθανούς αντιπάλους της Εθνικής μας στο «χιαστί» παιχνίδι. Πλήρης ανάλυση όλων των αγώνων.

Αναλυτικοί πίνακες για τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, o Sir Ganian μας ενημερώνει για τα νέα από τον Ιππόδρομο ενώ ο Γιώργος Γεωργίου και το Fight Club σχολιάζουν την επικαιρότητα με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Στην King Bet που κυκλοφορεί

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις