King Bet Τρίτης 15 Σεπτεμβρίου 2009

Ραντεβού με τ’ αστέρια δίνει το συντακτικό επιτελείο της King Bet.

Δωρεάν περιοδικό 88 σελίδων με τις αναλύσεις και τα ρόστερ των 32 ομάδων που ρίχνονται στη μάχη των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στατιστικά, προϊστορίες, τα… περίεργα των διαιτητών και φυσικά το ρεπορτάζ των 71 αγώνων που βρίσκονται στο κουπόνι του τριημέρου.

Νίκη της Γιουβέντους στην πρεμιέρα «βλέπει» ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος. Παράλληλα, κάνει τις εκτιμήσεις του για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων και αναφέρεται στο ματς που «Μαγνητίζει τα βλέμματα» της πρώτης αγωνιστικής, μεταξύ της Ιντερ και της Μπαρτσελόνα.

«Αλλη ομάδα με Ριμπερί, Ρόμπεν» επισημαίνει ο Πάνος Παπατσώρης, αναφερόμενος, φυσικά, στην Μπάγερν, ενώ ο Γιάννης Καρατζαφέρης εκτιμά ότι οι «μπέμπηδες» είναι σε καλή κατάσταση για το δύσκολο τεστ με την Μπεσίκτας στην Πόλη.

Σύμφωνα με τον Νίκο Κουλιανό, το κουπόνι έχει στοιχηματικές ευκαιρίες, αρκεί να γίνουν οι σωστές επιλογές.

Ο Σταύρος Κολίλας δεν έχει κανένα πρόβλημα να… εισχωρήσει στα οικονομικά της νέας δύναμης του ρωσικού ποδοσφαίρου, Ρουμπίν Καζάν, ενώ ο Γιώργος Γεωργίου κάνει το δικό του σχόλιο για την κατάσταση που επικρατεί στον Ολυμπιακό, υπογραμμίζοντας για άλλη μια φορά, ότι φέτος «Τα κόζα άλλαξαν».

Επίσης, θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα για το Ευρωμπάσκετ, κληρώσεις και μοναδικά tips για το ΚΙΝΟ, αλλά και μια καινοτομία για το ποδοσφαιρικό κουπόνι του σαββατοκύριακου, όπου εκτός από προϊστορίες και στατιστικά, μπορείτε με μια ματιά να βρείτε το μέσο όρο αποδόσεων με τον οποίο άνοιξαν οι ξένες εταιρίες τη Δευτέρα.

Στην King Bet που κυκλοφορεί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις