O Χρήστος Σωτηρακόπουλος βρίσκει σημεία από τη League One και δίνει τα… φώτα του για το πρώτο κρας τεστ της σεζόν που δίνει αυτό το Σαββατοκύριακο η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Πάνος Παπατσώρης κάνει τις δικές του εκτιμήσεις για τη συμπεριφορά του Αμβούργου στα μεγάλα ντέρμπι της χρονιάς, ενώ ο Γιάννης Καρατζαφέρης αναλύει την Τσέλσι και το ειδικό βάρος που έχει αποκτήσει.

Εξαιρετική ανάδρομη στο παρελθόν που έχουν Νάουτικο και Γκρέμιο από τη θρυλική «μάχη του Αφλίτος» το 2006 και, παράλληλα, εκτενή σχόλια για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Ρόμα, με το μοναδικό στυλ του Σταύρου Κολίλα.

Αφιέρωμα με όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής από τον Βρασίδα Ράπτη.

«Θέλει και διαιτητή η Ρεάλ» μας πληροφορεί στο «Πάμε Ισπανία» ο Γιώργος Χαϊκάλης, ενώ ο Ναπολιτάνο καταπιάνεται με τη Γιούβε και δεν κρύβει ότι κάθε ματς έχει και τη δική του ιστορία.

«Ας το πουν επιτέλους: Δεν ξέρουμε μπάλα»… ξεσπάει με το μοναδικό του τρόπο ο Γιώργος Γεωργίου, ενώ οι Fight Club σατιρίζουν τα τεκταινόμενα στην εθνική ομάδα. «Δεν ψιχαλίζει, μας φτύνουνε».

Δεύτερη φάση του Eurobasket και τα πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν. Ο Τόλης Κοτζιάς σχολιάζει την εθνική μας και δηλώνει πίστη στους Σλοβένους.

Ακόμη, σε νέους αγώνες μπαίνουν οι πράκτορες του ΟΠΑΠ, μετά την ειδοποίηση από το Υπουργείο οτι θα υπογραφεί η απόφαση σχετικά με το φόρο του 10% από το πρώτο ευρώ.

Οι αγαπημένες σας στήλες, τα εξειδικευμένα στατιστικά, τα μοναδικά info και οι καλύτερες αναλύσεις.

Στην kingbet που κυκλοφορεί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις