King Bet Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου 2009

Διαβάστε στην KINGBET της Τρίτης

Δράση σε όλη την Ευρώπη! Πλήρεις αγωνιστικές σε Ιταλία, Ισπανία, Κύπελλο σε Γερμανία, Ολλανδία, Λιγκ Καπ στη Γαλλία και το Νησί.

«Εχουν τον τρόπο τους οι πολίτες» μας πληροφορεί ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, που βγάζει σημεία από το Λιγκ Καπ Αγγλίας και το Καμπιονάτο.

«Είμαι Γιούβε» παραδέχεται ο προπονητής της Τζένοα, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, και ο Σταύρος Κολίλας κάνει μια σύντομη αναφορά στην καριέρα του 51χρονου τεχνικού.

Ο Ζίκο κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού, στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, μας ενημερώνει ο Πάνος Κραψίτης, που αναλύει τα υπέρ και τα κατά των δυο αντιπάλων και παράλληλα δίνειτις προβλέψεις του για τομεγάλο ντέρμπι.

ΧΑΛ-ια μαύρα! Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης μας εξηγεί το λόγο που θα κοντράρει τη Χαλ στο εντός έδρας παιχνίδι που έχει με την Εβερτον.

AUDI ή BMW; Ιδού το ερωτηματικό. Ποια ομάδα στη Γερμανία έχει καταφέρει να προκαλέσει τη διαμάχη μεταξύ δύο εκ των κορυφαίων οικονομικών κολοσσών της Ευρώπης; Η απάντηση στο Πάμε Γερμανία από τον Γιώργο Βαβρίτσα.

Νταραβέρια μεταξύ των οικογενειών Κρανιότι και Τάνζι ή πιο… απλά, μεταξύ Λάτσιο και Πάρμα. Για όλα τα της Ιταλίας, στον ειδικό Ναπολιτάνο.

Ο Γιώργος Χαϊκάλης μας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ο Νταβίντ Βίγια άσκησε κριτική στον προπονητή του μετά τη λήξη του κυριακάτικου αγώνα με τη Σπόρτινγκ Χιχόν.

Ολες οι αγαπημένες σας στήλες και τα απαραίτητα στατιστικά για τον δρόμο προς τα κέρδη!

Μην χάσετε την KINGBET της Τρίτης!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις