King Bet Παρασκευής 06 Νοεμβρίου 2009

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό τριήμερο, με μεγάλα παιχνίδια, πολλές συγκινήσεις και ανατροπές σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, έχουμε μπροστά μας ένα κουπόνι με πολλά ντέρμπι τα οποία θα κρίνουν την πορεία των πρωταθλημάτων.

Διαβάστε σε ένα «γεμάτο» τεύχος 112 σελίδων για το αφιέρωμα στο Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχει υπογράψει ο Γιώργος Δήμητσας, με τις κόντρες από το παρελθόν, τα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται και το… αήττητο του Αμπράμοβιτς.

ΣΠΟΥΔΑΙΑ αναμέτρηση στην πρωτεύουσα της Ισπανίας με την Ατλέτικο κόντρα στη Ρεάλ. «Γκολ και γρήγορα…» ο Γιώργος Χαϊκάλης, θυμίζει την εκπληκτική παράδοση που διατηρείται στο «Βιθέντε Καλντερόν» τα τελευταία χρόνια.

Στη Γερμανία, η Μπάγερν φιλοξενεί τη Σάλκε. Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε πόσες μέρες έχουν οι Βαυαροί να βρεθούν στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα, ανατρέξτε στο αφιέρωμα του Γιώτη Παναγιωτά.

«Το Λίμπερτι Στάντιουμ θα είναι το πιο σίγουρο μέρος στη χώρα. Εκτός γηπέδου, γιατί εντός δεν ξέρει κανείς τι θα συμβεί». Κάπως έτσι βλέπουν το μεγάλο ντέρμπι Σουόνσι – Κάρντιφ οι οπαδοί των δυο ομάδων. Ο… μετρ του είδους, Σταύρος Κολίλας έχει το θέμα.

Στην KINGBET που κυκλοφορεί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις