King Bet Τρίτης 17 Νοεμβρίου 2009


Οι επαναληπτικοί αγώνες για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχουν την τιμητική τους στο μεσοβδόμαδο κουπόνι. «Ολα ή τίποτα» πλέον το ματς στο Ντόνετσκ για την εθνική μας ομάδα, που θα πρέπει ωστόσο να βελτιωθεί αισθητά για να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο.

Κύπελλο Αγγλίας, διεθνή φιλικά, αγώνες για το Under 21, οι ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Σουνταμερικάνα και ένα ματς από το πρωτάθλημα Βραζιλίας συμπληρώνουν το πρόγραμμα.

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος αναλύει το ματς της Eθνικής και κάνει τις προβλέψεις του για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις.

Εκτενής αναφορά στον «τελικό» μεταξύ Αιγύπτου και Αλγερίας που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο ουδέτερο Ομντουρμάν (Σουδάν) από τον Σταύρο Κολίλα. Ολο το παρασκήνιο της… ανεπίσημης κόντρας των δύο γειτονικών λαών της Βόρειας Αφρικής.

Ο Γιώργος Γεωργίου βγάζει τα συμπεράσματά του από τον σαββατιάτικο αγώνα του ΟΑΚΑ και αναφέρεται σε ένα… μοναδικό φαινόμενο που διαπίστωσε, μετά από τόσα χρόνια που παρακολουθεί τους αγώνες της Εθνικής.

Πέντε σελίδες μπάσκετ, δύο για το ΚΙΝΟ, ΠΡΟ-ΠΟ, ιππόδρομος και φυσικά όλες οι υπόλοιπες αγαπημένες σας στήλες σε ένα «γεμάτο» τεύχος 64 σελίδων.
Μην χάσετε την King Bet της Τρίτης!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις