King Bet Τρίτης 1 Δεκεμβρίου 2009

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ KINGBET ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ:

ΟΙ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ του Γιουρόπα Λιγκ ξεχωρίζουν στο μεσοβδόμαδο κουπόνι, καθώς διεξάγονται πολύ κρίσιμα ματς στους περισσότερους ομίλους. Το ελληνικό ενδιαφέρον εστιάζεται στους αγώνες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Η «Ενωση» υποδέχεται την Τετάρτη την Εβερτον, με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, ώστε να παίξει τα… ρέστα της για πρόκριση με την Μπενφίκα στη Λισσαβώνα. Ιδιο στόχο έχει και ο Παναθηναϊκός μεθαύριο στην Πόλη κόντρα στη Γαλατασαράι. Τη νίκη. Οχι, όμως, για να πάρει την πρόκριση (την έχει ήδη... εξασφαλίσει), αλλά για να κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλό του.

ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ υπάρχουν ακόμα πλήρεις αγωνιστικές στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, τέσσερα σπουδαία ματς για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, αναμετρήσεις σε Ελλάδα, Ισπανία, Σκωτία, Κύπελλο Ιταλίας, Αργεντινή και τον επαναληπτικό τελικό στο Κόπα Σουνταμερικάνα.

ΣΤΗΛΕΣ με δυνατές υπογραφές από τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, τον Κώστα Νικολακόπουλο, τον Φώντα Τσούνη, τον Σταύρο Κολίλα, τον Γιάννη Καρατζαφέρη, τον Τόλη Κοτζιά, την ομάδα του ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ, το FIGHT CLUB.

ΣΤΗΝ KINGBET θα βρείτε επίσης αναλύσεις για όλα τα ματς της Ευρωλίγκα και του ΝΒΑ, αλλά και το τι πρόκειται να ακολουθήσει το Σαββατοκύριακο στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με στατιστικά, προϊστορίες και τις αρχικές αποδόσεις που προσφέρονται στο διαδίκτυο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις