King Bet Παρασκευής 20 Νοεμβρίου 2009

Λίγα μόλις 24ωρα μετά τα μπαράζ για το Μουντιάλ και άλλα τόσα πριν από την 5η αγωνιστική και ίσως πιο κρίσιμη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ευρώπη επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς με φουλ εξέλιξη σε όλα τα πρωταθλήματα.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ και Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός διεξάγονται την ερχόμενη εβδομάδα, όμως το κουπόνι παρουσιάζει ενδιαφέρον και αυτό το Σαββατοκύριακο. Σκληρές αναμετρήσεις στις περισσότερες μεγάλες λίγκες. Ξεκινώντας από το «δικό μας» ΠΑΟΚ – Αρης, στο ντεμπούτο του Κούπερ στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, και συνεχίζοντας με Μπάγερν – Λεβερκούζεν στην Μπουντεσλίγκα, Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι στο Νησί, Μπεσίκτας – Φενερμπαχτσέ στη γειτονική Τουρκία, Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα στη Χώρα των Βάσκων και Παλέρμο – Κατάνια, σε ένα ντέρμπι με πολύ άσχημο παρελθόν στη Σικελία.

Στην KINGBET θα βρείτε ρεπορτάζ, αναλύσεις και στατιστικάστοιχεία για όλα τα παιχνίδια του τριημέρου.

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, η ομάδα του ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ, ο Φώντας Τσούνης, ο Κώστας Νικολακόπουλος, το FIGHT CLUB και ο Γιώργος Γεωργίου μεταξύ άλλων, σχολιάζουν την επικαιρότητα και δίνουν τις προβλέψεις τους για το τριήμερο.

Οκτώ σελίδες μπάσκετ, δύο για το ΚΙΝΟ, ΠΡΟ-ΠΟ, ιππόδρομος σε ένα πλούσιο τεύχος 96 σελίδων.

Στην Κing Bet που κυκλοφορεί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις