King Bet Τρίτης 10 Νοεμβρίου 2009

Tο μεσοβδόμαδο κουπόνι περιλαμβάνει κυρίως αγώνες Κυπέλλων. Οκτώ αναμετρήσεις από το Λιγκ Τρόφι Αγγλίας (με τη συμμετοχή ομάδων της Α’ και Β’ κατηγορίας), άλλες 16 από το Κόπα Ντελ Ρέι της Ισπανίας (με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση της Ρεάλ μετά το 4-0 από τη… γειτόνισσά της Αλκορκόν) και κάποιες… σκόρπιες.

«Μια πρώτη ματιά στα μπαράζ». Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος ανοίγει το κεφάλαιο Μουντιάλ, λίγες μέρες πριν από τις κρίσιμες αναμετρήσεις που θα δώσουν τα εναπομείναντα εισιτήρια από την ευρωπαϊκή ζώνη, και όχι μόνο.

«Μαγική εικόνα η υπεροχή Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού». Οι «αιώνιοι» έχουν μια πλασματική διαφορά από τους υπόλοιπους σύμφωνα με τον Κώστα Νικολακόπουλο που εξηγεί τις απόψεις του και παραθέτει όλα τα στοιχεία για τους διαιτητές του Κυπέλλου.

«Λες και είναι γρίπη». Ο Γιώργος Γεωργίου γράφει για τα τεκταινόμενα στον Ολυμπιακό και βγάζει τα δικά του συμπεράσματα για την… προετοιμασία του Ολυμπιακού.

ΜΠΟΡΕΙ το ποδόσφαιρο να έχει πατήσει pause τούτο το τριήμερο, ωστόσο το μπάσκετ συνεχίζεται κανονικά. Τα 12 ματς της Ευρωλίγκας αναμένεται να τραβήξουν το στοιχηματικό κοινό, καθώς ήδη υπάρχει σαφής εικόνα για τη δυναμικότητα των ομάδων μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Μην χάσετε την King Bet της Τρίτης!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις