King Bet Παρασκευής 27 Νοεμβρίου 2009

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ψάξουμε στα κουπόνια που κυκλοφορούν από τα τέλη Ιανουαρίου του 2000, πιθανόν να μη βρούμε αντίστοιχο με αυτό που έχουμε στα χέρια μας. Τέτοιο ενδιαφέρον, τόσo μεγάλα παιχνίδια και ντέρμπι σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, μαζεμένα σε ένα Σαββατοκύριακο.

ΤΟ CLASICO Μπαρτσελόνα – Ρεάλ είναι που προκαλεί ντελίριο, όχι μόνο στους φίλους τους, αλλά σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Για να μάθετε πώς ξεκίνησε η έχθρα, τον «ψυχρό πόλεμο» των δηλώσεων, την προϊστορία και τις μεγάλες νίκες των δύο αντιπάλων, ανατρέξτε στο αφιέρωμα που υπογράφει ο Γιώργος Χαϊκάλης.

ΜΙΑΜΙΣΗ ώρα νωρίτερα από το σούπερ ντέρμπι της Ισπανίας, στο Φάληρο θα τεθούν αντιμέτωποι ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό, στο ελληνικό clasico. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πόσο κρίσιμο είναι αυτό το ματς, ούτε το τι σημαίνει για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κι αν θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, ο Αντώνης Λιάσκος υπογράφει το δισέλιδο αφιέρωμα με τα 10 κορυφαία ματς της σύγχρονης ιστορίας.

ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΤΣ όμως έχουμε και στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, στην Αγγλία (Εβερτον – Λίβερπουλ, Αρσεναλ – Τσέλσι), στη Γερμανία (Βέρντερ – Βόλφσμπουργκ) και στην Πορτογαλία (Σπόρτινγκ Λισσαβώνας – Μπενφίκα). Καλή απόλαυση και καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις