King Bet Τρίτης 3 Νοεμβρίου 2009


Διαβάστε στην King Bet της Τρίτης:

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ευρωπαϊκής δράσης με πολλά μεγάλα παιχνίδια στις δύο κορυφαίες διοργανώσεις. Και τι δεν έχει το μενού. Από Μίλαν – Ρεάλ και Μπάγερν – Μπορντό, μέχρι Λυών – Λίβερπουλ και, φυσικά, Σταντάρ Λιέγης – Ολυμπιακό. Για να μη βάλουμε μέσα και το Ντιναμό Κιέβου – Ιντερ, όπου οι «νερατζούρι» κινδυνεύουν με αποκλεισμό σε περίπτωση που ηττηθούν από τους Ουκρανούς.

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ο Γιάννης Καρατζαφέρης, ο Νίκος Κουλιανός και φυσικά, η υπόλοιπη ομάδα της KINGBET δίνουν τα προγνωστικά τους και αναλύουν τα παιχνίδια.

«Βγάζουν σημεία οι διαιτητές». Ο Κώστας Νικολακόπουλος παραθέτει όλα τα στοιχεία για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ και μας οδηγεί στα μονοπάτια της επιτυχίας.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, άλλες δύο ομάδες μας συνεχίζουν την ελληνική εκπροσώπηση στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Ο Παναθηναϊκός πάει στην Αυστρία για να «κλειδώσει» την πρόκριση και να… κοιτάξει στη συνέχεια να διεκδικήσει την πρώτη θέση από τη Γαλατασαράι. Λίγη ώρα μετά, η ΑΕΚ ψάχνει το… φάρμακο που θα επουλώσει τις πληγές της. Μια νίκη επί της ΜΠΑΤΕ θα λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία των παικτών, που δείχνουν επηρεασμένοι από τα τελευταία γεγονότα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις