King Bet Τρίτης 24 Νοεμβρίου 2009

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη κλέβει την παράσταση αυτό το διήμερο. Μια στροφή πριν το φινάλε των ομίλων, η 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τα περισσότερα εισιτήρια για τους «16».

ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ: με μεγάλα φαβορί, όπως τα Μπάγερν – Μακάμπι, Ρεάλ - Ζυρίχη, αλλά και… χωρίς τέτοια, όπως Μπαρτσελόνα – Ιντερ, Μπορντό – Γιουβέντους, Φιορεντίνα – Λυών. Στα «δικά» μας, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Ολλανδία έχοντας και πάλι το πλεονέκτημα των δύο αποτελεσμάτων. Στις 16 σελίδες για το Τσάμπιονς Λιγκ θα μπορέσετε να μελετήσετε στατιστικά στοιχεία, αναλυτικά ρεπορτάζ και εξειδικευμένες προβλέψεις από τους συντάκτες της KINGBET.

ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ θα βρείτε επίσης πλήρεις αγωνιστικές στις τρεις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, αγώνες από Αυστρία, Β’ Γαλλίας, Αργεντινή, Κύπελλο Ιταλίας και τον πρώτο τελικό στο Κόπα Σουνταμερικάνα.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΗΛΕΣ στον στοιχηματικό Τύπο με τις δυνατές υπογραφές του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, του Γιάννη Καρατζαφέρη, του Φώντα Τσούνη, του Κώστα Νικολακόπουλου, του Σταύρου Κολίλα, του Τόλη Χριστοφοράκη

Ενα τεύχος 80 σελίδων από το οποίο δεν θα μπορούσε να λείψει το τι πρόκειται να ακολουθήσει σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Με αποδόσεις στις εταιρίες του εξωτερικού, προϊστορίες και κάποια στατιστικά για παιχνίδια όπως Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, Μπαρτσελόνα – Ρεάλ, Αρσεναλ – Τσέλσι και Εβερτον – Λίβερπουλ!

Στην Κing Bet της Τρίτης!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις