King Bet Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου 2010

ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΗ ένταση συνεχίζεται η δράση στα μεγάλα πρωταθλήματα αυτό το γουικέντ. Με εξαίρεση, βέβαια, την Πρέμιερ Λιγκ, που κάνει παύση για λίγες μέρες, καθώς διεξάγεται η φάση των «16» στο Κύπελλο Αγγλίας. Αντίθετα, στις υπόλοιπες λίγκες υπάρχει φουλ πρόγραμμα και πολλά ενδιαφέροντα ματς.

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΟΛΩΝ, το Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, σε μια από τις πιο επικίνδυνες εξόδους των «μπλαουγκράνα», πόσο μάλλον από τη στιγμή που θα παραταχθούν στο «Βιθέντε Καλντερόν» χωρίς πολλά βασικά στελέχη στην άμυνα.

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, η Ιντερ απολαμβάνει την… απόσταση από τους διώκτες της, αλλά το βράδυ της Κυριακής πηγαίνει να παίξει σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του Καμπιονάτο, το «Σαν Πάολο», απέναντι σε μια Νάπολι με υψηλές βλέψεις.

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, η συγκατοίκηση στην κορυφή της βαθμολογίας αυξάνει τον ανταγωνισμό. Μπάγερν και Λεβερκούζεν υποδέχονται Ντόρτμουντ και Βόλφσμπουργκ αντίστοιχα και καταλαβαίνετε εύκολα ότι οι γκέλες απαγορεύονται, καθώς παραμονεύει και η Σάλκε (φιλοξενεί την Κολωνία).

ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ πρωτάθλημα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ανακατατάξεις πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, καθώς Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δοκιμάζονται σε σκληρές έδρες (Γιάννενα και Τρίπολη), ενώ ενδιαφέροντα ματς θα διεξαχθούν και για τη μάχη της παραμονής.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, με τις καλύτερες προτάσεις, πλούσιο παρασκήνιο και στατιστικά μην χάσετε την KING BET της Παρασκευής!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις