King Bet Τρίτης 23 Φεβρουαρίου 2010

ΤΡΙΗΜΕΡΟ «φωτιά» ξεκινά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Με διπλή ελληνική εκπροσώπηση, με σπουδαία ματς και με έντονες… προσωπικότητες.

ΞΕΚΙΝΗΜΑ από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την πρωταθλήτρια Γαλλίας, Μπορντό, την καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα (σύμφωνα με τη βαθμολογία) στη φάση των ομίλων.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, ο Παναθηναϊκός συγκρούεται με τη Ρόμα, έχοντας ως «προίκα» το 3-2 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ και έχοντας να… επιλέξει δύο αποτελέσματα, μπορεί να αποκλείσει τη φορμαρισμένη ιταλική ομάδα, συνεχίζοντας την περιπέτειά του στο Γιουρόπα Λιγκ.

ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ στην κόντρα της Ιντερ με την Τσέλσι στο Μιλάνο. Ενας αγώνας με τη σφραγίδα του Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος υποδέχεται την ομάδα που έβγαλε από την… αφάνεια της Πρέμιερ Λιγκ και την οδήγησε σε δύο σερί πρωταθλήματα, χαρά που οι «μπλε» είχαν να γευτούν 50 χρόνια.

ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ για την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα που έχει και πάλι απουσίες στο εκτός έδρας ματς με τη Στουτγάρδη, το ΤΣΣΚΑ – Σεβίλλη, τους 16 επαναληπτικούς για το Γιουρόπα Λιγκ και επίσης τα ματς του Κόπα Λιμπερταδόρες και τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας που συνεχίζονται με ασταμάτητους ρυθμούς.

ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ, λήγει ο διαγωνισμός της KING BET για το ταξίδι στο Λονδίνο και την παρακολούθηση του αγώνα Αρσεναλ – Γουέστ Χαμ. Μπορείτε με 10 κουπόνια να μπείτε στην κλήρωση και να ζήσετε την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις