King Bet Παρασκευής 26 Φεβρουαρίου 2010

ΣΕ ΟΠΟΙΟ πρωτάθλημα κι αν κοιτάξει κανείς τούτο το Σαββατοκύριακο, θα βρει τουλάχιστον ένα κρίσιμο ματς. Ούτε λίγο ούτε πολύ, 10 πολύ μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνονται στο κουπόνι του τετραημέρου, ενώ βέβαια υπάρχει και ο τελικός στο Λιγκ Καπ Αγγλίας ανάμεσα στην Αστον Βίλα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«ΧΩΡΙΑΤΕΣ» ΚΑΙ «ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ» διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στο επιβλητικό «Γουέμπλεϊ», με τα προγνωστικά να δίνουν ξεκάθαρο φαβορί την ομάδα του Αλεξ Φέργκιουσον, ωστόσο θυμίζουμε ότι η Βίλα είναι η μοναδική ομάδα που πέρασε νικηφόρα φέτος από το «Ολντ Τράφορντ», ενώ και στο ματς του β’ γύρου έκοψε άλλους δύο βαθμούς (1-1) από τη Μάντσεστερ.

ΤΑ ΑΛΛΑ ντέρμπι του γουικέντ. Μπάγερν – Αμβούργο και Σάλκε – Ντόρτμουντ στη Γερμανία, Ρέιντζερς – Σέλτικ στη Σκωτία, Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία (στη σκιά της ιστορίας του Τζον Τέρι με την πρώην σύζυγο του Γουέιν Μπριτζ), Σπόρτινγκ Λισσαβώνας – Πόρτο στην Πορτογαλία, Παρί Σ.Ζ. – Μαρσέιγ στη Γαλλία, Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια στην Ισπανία, Νάπολι – Ρόμα στην Ιταλία, ενώ στη Σούπερ Λίγκα ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, χωρίς πλέον να έχει το παραμικρό περιθώριο για νέα απώλεια βαθμών.

ΣΤΗΝ KING BET θα βρείτε όσα χρειάζεστε για να παίξετε, με τις καλύτερες αναλύσεις όλων των αγώνων, ειδικούς πίνακες, στατιστικά, προτάσεις και έξτρα θέματα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις