King Bet Παρασκευής 19 Φεβρουαρίου 2010

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ KING BET

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ για την υπόθεση του τίτλου γίνεται στην Τούμπα αυτή την Κυριακή, καθώς ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός συγκρούονται στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής.

ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται στο «Γκούντισον Παρκ» με την Εβερτον, η Τσέλσι παίζει εκτός έδρας με τη Γουλβς, ενώ Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ κοντράρονται σε ένα παιχνίδι που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τη μάχη της 4ης θέσης.

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, η Βέρντερ απειλεί με εκθρόνιση από την πρώτη θέση τη Λεβερκούζεν, ενώ η Μπάγερν πηγαίνει στη γειτονική Νυρεμβέργη.

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, η πρωτοπόρος Ιντερ υποδέχεται την ανεβασμένη Σαμπντόρια, στην Ισπανία οι δύο «αιώνιοι» παίζουν εντός έδρας και αναμένεται να επικρατήσουν, ενώ ντέρμπι έχουμε σε Βέλγιο (Κλαμπ Μπριζ – Σταντάρ Λιέγης) και Τουρκία (Μπεσίκτας – Γαλατασαράι).

ΣΤΟΙΧΗΜΑ όμως και μάλιστα με μεγάλο ενδιαφέρον παίζεται και στο μπάσκετ. Ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού αυτό το Σάββατο κλέβει την παράσταση.

ΣΤΗΝ ΚΙΝG BET θα βρείτε εμπεριστατωμένες αναλύσεις, προγνωστικά και στατιστικά στοιχεία όλων των αγώνων που βρίσκονται στο κουπόνι. Και φυσικά «επώνυμες» στήλες με την υπογραφή καταξιωμένων δημοσιογράφων, που αναλύουν την επικαιρότητα και δίνουν τα προγνωστικά τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις