King Bet Τρίτης 2 Φεβρουαρίου 2010


ΧΡΟΝΙΑ Μουντιάλ αυτή που διανύουμε και οι Ομοσπονδίες έχουν… στριμώξει το καλεντάρι τους ώστε τα πάντα να τελειώσουν μέχρι τις 15 Μαΐου. Γι’ αυτό και τούτη τη βδομάδα είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν οι πρώτοι ημιτελικοί στα Κύπελλα Ιταλίας και Ισπανίας.

ΣΤΟ ΚΟΠΑ ΙΤΑΛΙΑ, ξεχωρίζει ο αγώνας της Ιντερ με τη Φιορεντίνα, ενώ στο Κόπα ντελ Ρέι η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Σανταντέρ, στην τελευταία απόπειρα των «ροχιμπλάνκος» να σώσουν τη χρονιά. Αγώνες Κυπέλλου υπάρχουν και στην Αγγλία (Λιντς – Τότεναμ το κορυφαίο ζευγάρι), τη Γαλλία, την Πορτογαλία, την Τουρκία, ενώ Λιγκ Καπ παίζουν σε Σκωτία και Γαλλία.

ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ βρίσκουμε και εξ αναβολής αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ, σε όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας, στη Σκωτία, στο Βέλγιο, πλήρεις αγωνιστικές έχουν σε Ολλανδία και Αργεντινή, ενώ στο Λιμπερταδόρες θα διεξαχθούν οι επαναληπτικοί αγώνες της προκριματικής φάσης.

ΣΤΗΝ KING BET θα βρείτε δύο πολύ ενδιαφέροντα θέματα: ένα για τη συμπεριφορά των τεσσάρων μεγάλων ομάδων της Αγγλίας. Πότε κερδίζουν όλες μαζί και πότε συμφέρει να ποντάρει κανείς πάνω τους. Και ένα για τη φιλοσοφία και τον τρόπο παιχνιδιού ενός εκ των κορυφαίων παικτών του Στοιχήματος. Επίσης, μια σελίδα για το πόκερ, για τις προσφορές των εταιρειών και το ασιατικό χάντικαπ.

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε και από σήμερα να ξεκινήσετε τη συλλογή 10 κουπονιών για τον μεγάλο διαγωνισμό της KING BET με το διήμερο ταξίδι στο Λονδίνο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις