King Bet Παρασκευής 5 Φεβρουαρίου 2010

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ KING BET

ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ συνεχίζεται η δράση στα ευρωπαϊκά και λατινοαμερικάνικα πρωταθλήματα. Μάλιστα, τούτο το Σαββατοκύριακο έχουμε μπροστά μας πολύ μεγάλα παιχνίδια, που θα κρίνουν την εξέλιξη της σεζόν.

ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ βρίσκουμε δύο τοπικά ντέρμπι. Λίβερπουλ – Εβερτον και Τσέλσι – Αρσεναλ. Οι δύο ομάδες του Μέρσεϊσαϊντ διεκδικούν μια θέση στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και η μεταξύ τους αναμέτρηση, πέρα από το γόητρο, θα οριοθετήσει και τους στόχους των δύο ομάδων. Για το πώς ξεκίνησε η κόντρα των συμπολιτισσών και άγνωστες ιστορίες από το παρελθόν θα βρείτε στο αφιέρωμα που υπογράφει ο Σταύρος Κολίλας.

ΣΤΟ «ΣΤΑΜΦΟΡΝΤ ΜΠΡΙΤΖ» η Τσέλσι υποδέχεται την Αρσεναλ, σε μία από τις τελευταίες απόπειρες των «κανονιέρηδων» να προσεγγίσουν την κορυφή, ενώ από την άλλη οι «μπλε» του Αντσελότι θέλουν να παραμείνουν στην πρώτη θέση, καθώς απειλούνται από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρουσίαση του αγώνα αυτού, με πλούσια στατιστικά στοιχεία από τον Γιώργο Δήμητσα.

ΚΡΙΣΙΜΗ και η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα. Για να δείτε το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε και τους στόχους κάθε ομάδας, ανατρέξτε στο θέμα που έχει ετοιμάσει ο Πάνος Κραψίτης.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ αναμετρήσεις και στην Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Ολλανδία, ενώ επαναρχίζει το πρωτάθλημα Ελβετίας, για το οποίο θα μάθετε τι έγινε την περίοδο της διακοπής, τις μεταγραφές των ομάδων και τα φιλικά παιχνίδια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις