King Bet Τρίτης 16 Φεβρουαρίου 2010

ΕΞΗΝΤΑ ΟΚΤΩ μέρες πέρασαν από το βράδυ της 9ης Δεκεμβρίου, όταν διεξήχθη η τελευταία αγωνιστική των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτοτε, στις 16 ομάδες που συνεχίζουν στη διοργάνωση έγιναν αλλαγές στο έμψυχο υλικό, κάποιες… πάτησαν φρένο και παραπαίουν στα πρωταθλήματά τους, άλλες πήραν μπρος για τα καλά, ωστόσο σε όλες η δίψα για διάκριση έμεινε αναλλοίωτη.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΗ διοργάνωση του πλανήτη επιστρέφει με τέσσερα ματς, καθώς η ΟΥΕΦΑ άλλαξε από φέτος το σύστημα και «σπάει» σε δύο εβδομάδες τα ματς της φάσης των «16». Μεγάλο παιχνίδι στο Μιλάνο, ανάμεσα σε Μίλαν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ η Λυών περιμένει τη Ρεάλ στο «Ζερλάν». Την Τετάρτη, η Μπάγερν υποδέχεται τη Φιορεντίνα και η Πόρτο την Αρσεναλ.

ΜΑΖΙ, όμως, με το Τσάμπιονς Λιγκ, επιστρέφει και το Γιουρόπα Λιγκ, με τα πρώτα ματς της φάσης των «32». Μεταξύ αυτών και η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρόμα, σε μια… συγκυρία που βρίσκει τους «πράσινους» αφοσιωμένους στην κατάκτηση του τίτλου. Από τα υπόλοιπα παιχνίδια, ξεχωρίζουν τα Αγιαξ – Γιουβέντους, Αμβούργο – Αϊντχόφεν και Βιγιαρεάλ – Βόλφσμπουργκ.

ΑΓΩΝΕΣ από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας, οι επαναληπτικοί του Κυπέλλου μεταξύ Αρη – Ξάνθης και Πανιωνίου – Καβάλας, έξι ματς για το Κόπα Λιμπερταδόρες και εμβόλιμη αγωνιστική στο πρωτάθλημα του Μεξικού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το κουπόνι.

ΣΤΗΝ KING BET θα βρείτε πλήρεις αναλύσεις για όλα τα ματς, με στατιστικά, προβλέψεις και επιδόσεις διαιτητών. Μαζί, φυσικά, όλες οι αγαπημένες σας στήλες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις