King Bet Τρίτης 9 Φεβρουαρίου 2010

Η ΕΜΒΟΛΙΜΗ αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ κλέβει την παράσταση στο μεσοβδόμαδο κουπόνι. Μάλιστα, περιλαμβάνει τρία πολύ δυνατά παιχνίδια, που πιθανόν να επιφέρουν ανακατατάξεις στις προνομιούχες θέσεις. Δύσκολη αποστολή για την πρωτοπόρο Τσέλσι, που δοκιμάζεται στο «Γκούντισον Παρκ», με την Εβερτον. Λίγο νωρίτερα θα έχει ξεκινήσει η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Αστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ, ενώ μεγάλο ματς γίνεται και στο «Εμιρεϊτς», ανάμεσα στην Αρσεναλ και τη Λίβερπουλ.

ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ υπάρχουν, επίσης, αγώνες από όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας, τη Σκωτία, αλλά και ματς Κυπέλλου από Ελλάδα, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Βέλγιο, Τουρκία, Αυστρία και Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, ενώ, τέλος, ξεκινάει η περιπέτεια στους ομίλους του Λιμπερταδόρες με τη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής.

ΣΤΗΝ KING BET θα βρείτε θέματα για όλα τα ντέρμπι των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, για τα «όπλα» των μπουκμέικερ, το πόκερ (σελ. 77), αλλά και το Μουντιάλ, για το οποίο αρχίζουμε την αντίστροφη μέτρηση και κάθε Τρίτη θα βρίσκετε μια σελίδα αφιερωμένη στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις