KING ΒΕΤ Παρασκευής 28 Μαΐου


Δύο εβδομάδες πριν από τη σέντρα στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής και οι εθνικές ομάδες ανεβάζουν ρυθμούς। Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και τα φιλικά παιχνίδια αυτού του τριημέρου, καθώς οι προπονητές βάζουν τις τελευταίες… πινελιές στο ρόστερ και στο σύστημα που θα παρατάξουν σε λίγες μέρες. Στοιχηματικά –όπως φάνηκε και στα δύο προηγούμενα κουπόνια- αυτά τα φιλικά χρειάζονται μεγάλη προσοχή, καθώς γίνονται πολλά πειράματα από τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς.

Στο τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου, υπάρχει δράση σε Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα (τα πλέι οφ και πλέι άουτ στη Β’ Εθνική) Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Βραζιλία, Αμερική, Ιρλανδία, ενώ κυριαρχούν οι δύο τελικοί των πλέι οφ σε Λιγκ 1 και Λιγκ 2, που θα διεξαχθούν αύριο και μεθαύριο στο «Γουέμπλεϊ»।

Στη Β’ Ιταλίας διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική της σεζόν και ο Ναπολιτάνο ακτινογραφεί όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες, που παλεύουν για τις προνομιούχες θέσεις। Μαζί, βέβαια, με το ανάλογο παρασκήνιο, που ούτε φέτος έχει… εγκαταλείψει τη γείτονα χώρα.

Στη Β’ Ισπανίας, η μάχη της ανόδου συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και ο Γιώργος Ραπτάκης ξεχωρίζει τις 6 ομάδες που θα παλέψουν για τα τρία εισιτήρια ώστε του χρόνου να βρουν αντίπαλο τον… Μουρίνιο।

Εξτρα αφιέρωμα σε Eurovision (από τον απεσταλμένο μας στο Οσλο, Σάββα Σπανούδη) και Ρολάν Γκαρός (υπογεγραμμένο από τον Πάνο Κραψίτη)।

Διαβάστε ακόμα, Χρήστο Σωτηρακόπουλο Γιώργο Γεωργίου, Κώστα Νικολακόπουλο, Σταύρο Κολίλα, Φώντα Τσούνη, Γίαννη Καρατζαφέρη, Τόλη Κοτζιά, Νίκο Κουλιανό, Κώστα Βαϊμάκη & Γιάννη Τσαούση στους Fight Club και πολλούς άλλους।

Τέλος δωρεάν με την KING BET το 5ο DVD της επίσημης σειράς της FIFA παρουσιάζει το Μουντιάλ του 1978 που διεξήχθη στην Αργεντινή। Ενα από τα πιο θεαματικά Παγκόσμια Κύπελλα της ιστορίας, με πολλά γκολ (2,68 μ.ό.), σπουδαία ματς και εκπληκτική ατμόσφαιρα. Θα δείτε την Ολλανδία να απειλεί με… σοκ τους Αργεντινούς στον τελικό (ο Ρέζενμπρινκ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι λίγο πριν από το φινάλε), τον Κέμπες να οργιάζει, ενώ θα μάθετε όσα έγιναν στο πολυσυζητημένο παιχνίδι Αργεντινή – Περού 6-0, που έστειλε τους Βραζιλιάνους στον μικρό τελικό. Επίσης, θα απολαύσετε 10 από τα καλύτερα γκολ όλων των εποχών και αφιέρωμα στους Κέμπες και Κλόζε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις