KING ΒΕΤ Παρασκευής 14 Μαΐου

24 ΩΡΕΣ απόλυτης ποδοσφαιρικής δράσης. 24 ώρες με τις κορυφαίες στιγμές των Μουντιάλ. 24 ώρες απόλαυσης και θαυμασμού για τους θρύλους των Παγκοσμίων Κυπέλλων. Από σήμερα, λοιπόν, και σε κάθε έκδοση (Τρίτη – Παρασκευή), η KING BET προσφέρει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τα 12 DVD των Μουντιάλ από το 1962 μέχρι και το 2006.




ΕΚΤΟΣ όμως από τα DVD, υπάρχει και στοίχημα και μάλιστα με τεράστιο ενδιαφέρον. Αυτό το Σαββατοκύριακο πέφτει η αυλαία σε Ιταλία και Ισπανία, όπου θα μάθουμε αν η Ιντερ και η Μπάρτσα επιβεβαιώσουν τις προβλέψεις και κόψουν πρώτες το νήμα. Επίσης, τελειώνει και η Γαλλία, με τη Μαρσέιγ να πανηγυρίζει εδώ και δύο εβδομάδες τον τίτλο, όμως στις θέσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες.





ΠΕΜΠΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, τελικοί Κυπέλλων σε Αγγλία, Γερμανία, Σκωτία, Βέλγιο, Αυστρία, Πορτογαλία, Κύπρο, τελευταία αγωνιστική σε Β’ Εθνική, Ελβετία, Τουρκία, Δανία, Αργεντινή, πλέι οφ στα μικρά πρωταθλήματα της Αγγλίας και της Σκωτίας, στη Γερμανία, στην Ολλανδία, στο Βέλγιο, το Μεξικό, φουλ πρόγραμμα στη Σκανδιναβία και τη Λατινική Αμερική.





ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ, ΠΙΝΑΚΕΣ και παρασκήνιο, «επώνυμες» στήλες με την υπογραφή καταξιωμένων δημοσιογράφων, έξι σελίδες για μπάσκετ, ιππόδρομος, ΚΙΝΟ, και αναλύσεις για το ΠΡΟΠΟ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις