KING ΒΕΤ Τρίτης 4 Μαΐου

ΜΑΛΛΟΝ φυσιολογικά κύλησαν τα πράγματα το περασμένο Σαββατοκύριακο, με πολλά γκραν φαβορί να επιβεβαιώνουν τις προβλέψεις (και τις φήμες), παίρνοντας τη νίκη. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και σ’ αυτό το μεσοβδόμαδο κουπόνι, καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει και πλέον όλες οι ομάδες ξέρουν τι θέλουν, ενίοτε και πώς να τα καταφέρουν…

ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ συνεχίζονται τα πλέι οφ, με δύο πολύ μεγάλα ματς (ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Αρης) που θα κρίνουν την πορεία των τεσσάρων αντιπάλων σ’ αυτό το μίνι μαραθώνιο.

ΠΛΗΡΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ σε Α’ Ισπανίας, Α’, Β’ Γαλλίας, Πρέμιερ Σκωτίας, Ελβετία, Αυστρία, Δανία, Α’, Β’ Σουηδίας, Α’, Β’ Νορβηγίας, ενώ σε Ιταλία, Ολλανδία και Τουρκία διεξάγονται τελικοί Κυπέλλου.

ΣΤΗΝ ΠΡΙΜΕΡΑ ΝΤΙΒΙΖΙΟΝ, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ συνεχίζουν να τρέχουν… μόνες τους στην κορυφή, ωστόσο η «βασίλισσα» (για τις ανατροπές της οποίας έχει ένα σχετικό θέμα ο Γιώργος Χαϊκάλης) έχει δύσκολη αποστολή στη Μαγιόρκα και σε περίπτωση γκέλας, ο τίτλος θα βαφτεί σε… μπλαουγκράνα χρώματα.

ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, η Μαρσέιγ ετοιμάζεται να φορέσει το στέμμα και ο Ντιντιέ Ντεσάμπ να προσθέσει άλλο ένα παράσημο στη συλλογή, όπως χαρακτηριστικά γράφει ο Σταύρος Κολίλας.

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, η Ιντερ και η Ρόμα, «αχώριστο ζευγάρι» τα τελευταία χρόνια, έχουν ραντεβού στο «Ολίμπικο», στον τελικό του Κυπέλλου. Στην Ολλανδία, η Φέγενορντ υποδέχεται τον Αγιαξ στη ρεβάνς του 2-0 υπέρ του «Αίαντα» στον πρώτο τελικό, ενώ στην Τουρκία η Φενέρ διεκδικεί το πρώτο Κύπελλο μετά το 1983! Πολύ σημαντικό ματς στην Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τότεναμ που παλεύουν για την 4η θέση, ενώ στο Λιμπερταδόρες υπάρχουν οι ρεβάνς στη φάση των «16».

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ για όλους τους αγώνες, «επώνυμες» στήλες με άποψη, από τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, τον Γιώργο Γεωργίου, τον Γιάννη Καρατζαφέρη, τον Φώντα Τσούνη, την ομάδα του ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ, τον Κώστα Νικολακόπουλο και πολλούς άλλους!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις