KING ΒΕΤ Παρασκευής 21 Μαΐου

ΕΦΤΑΣΕ, λοιπόν, ο μεγάλος τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ. Ενας τελικός, που πριν καν ξεκινήσει, μπαίνει στην ιστορία, άλλωστε είναι ο πρώτος που θα διεξαχθεί Σάββατο. Αλλά, στο βιβλίο της ιστορίας θέλουν να μπουν τόσο οι δύο φιναλίστ όσο και οι δύο προπονητές. Μπάγερν και Ιντερ κατέκτησαν πρωτάθλημα και Κύπελλο στις χώρες τους και μπροστά τους υπάρχει η πρόκληση του ευρωπαϊκού θρόνου. Από την άλλη, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (ή και λίγο μετά, ποιος ξέρει;) ένας εκ των δύο προπονητών θα εισέλθει στο κλειστό κλαμπ των τεχνικών που έχουν πάρει το τρόπαιο με δύο διαφορετικές ομάδες.


ΣΤΗΝ ΚΙΝG BET ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ θα βρείτε ένα 7σέλιδο αφιέρωμα στη μεγάλη βραδιά και πολλές προτάσεις για ποντάρισμα. Επίσης, όλα τα νέα από το… μέτωπο του τελικού, στατιστικά, πίνακες, προϊστορία, τις επιδόσεις του διαιτητή και πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία για να είστε πανέτοιμοι να απολαύσετε το ματς.



ΣΤΟΙΧΗΜΑ, όμως δεν είναι μόνο τα... αστέρια. Φουλ αγωνιστική δράση σε Β’ Ιταλίας και Β’ Ισπανίας, στα πρωταθλήματα της Σκανδιναβίας, στην Αμερική, την Ιρλανδία αλλά και τη Βραζιλία. Πλέι οφ στη δική μας Β’ Εθνική, στην αγγλική Τσάμπιονσιπ, στην Αργεντινή και στο Μεξικό, ενώ στο κουπόνι μπαίνουν ήδη τα πρώτα φιλικά παιχνίδια των εθνικών ομάδων ενόψει Μουντιάλ.



** Στο DVD μπορείτε να δείτε το Μουντιάλ του 1970 που διεξήχθη στα γήπεδα του Μεξικού. Θα εντυπωσιαστείτε παρακολουθώντας τα κατορθώματα του Πελέ και της παρέας του, που έφτασαν εύκολα στην κορυφή, τον Γκερντ Μίλερ της Δυτικής Γερμανίας που μάτωσε 10 φορές τα δίχτυα και την Ιταλία του Φακέτι, του Ματσόλα, του Μπονισένια. Ακόμα, απολαύστε τα 10 καλύτερα γκολ και αφιέρωμα στους Μπάτζιο και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις