KING ΒΕΤ Τρίτης 25 Μαΐου


Η ΩΡΑ των δοκιμών. Λίγες μέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου και οι εθνικές ομάδες αυξάνουν τους ρυθμούς προετοιμασίας ώστε να βρεθούν στο καλύτερο δυνατό επίπεδο όταν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις τους στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και τα φιλικά ματς, που δίνουν την ευκαιρία στους ομοσπονδιακούς τεχνικούς να τσεκάρουν τους παίκτες, αλλά και να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα.



Η Εθνική μας δίνει το πρώτο φιλικό τεστ κόντρα στη Βόρεια Κορέα, ένα ματς που θα διεξαχθεί στο Αλταχ. Η επιλογή της συγκεκριμένης ομάδας δεν έγινε τυχαία, καθώς ο τρόπος παιχνιδιού της είναι ίδιος με τον αντίστοιχο της Νότιας Κορέας, την πρώτη μας αντίπαλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο και είναι μια ευκαιρία για τον Ρεχάγκελ και τους διεθνείς να διαπιστώσουν τι εμπόδια θα βρουν το μεσημέρι της 12ης Ιουνίου.



ΑΠΟ ΤΑ υπόλοιπα φιλικά ξεχωρίζουν ασφαλώς οι αναμετρήσεις Ολλανδίας – Μεξικού, Γαλλίας – Κόστα Ρίκα, ΗΠΑ – Τσεχίας, ενώ η Νιγηρία (η Εθνική μας την αντιμετωπίζει στις 17 Ιουνίου) συγκρούεται με τη Σαουδική Αραβία. Εκτός όμως από αγώνες εθνικών ομάδων, στο κουπόνι υπάρχει και πλήρης αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα Βραζιλίας, Κύπελλο Σουηδίας, Κύπελλο Φινλανδίας, πλέι άουτ στο Βέλγιο και κάποια… σκόρπια ματς από Αμερική, Νορβηγία και Β’ Σουηδίας.



Στην King Bet που κυκλοφορεί διαβάστε ακόμη ένα σπέσιαλ 8σελιδο αφιέρωμα στη Eurovision που ξεκινάει σε λίγες ώρες στο Οσλο. Πίνακες, συμμαχίες, εκτιμήσεις, συγκρίσεις αποδόσεων και ασφαλώς όλες οι λεπτομέρειες για τα 39 τραγούδια που θα εμφανιστούν στον διαγωνισμό!



Το 4ο DVD της σειράς που προσφέρεται δωρεάν με την KING BET παρουσιάζει το Μουντιάλ του 1974, που διεξήχθη στη Δυτική Γερμανία και ανέδειξε τη σπουδαία Ολλανδία εκείνης της εποχής, μια ομάδα που έφτασε σε δύο σερί τελικούς (το επανέλαβε το 1978 στην Αργεντινή), έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν… επιβραβεύτηκε με την κατάκτηση ενός τίτλου. Θα δείτε επίσης τη Γερμανία του Μπέκενμπαουερ, του Μπράιτνερ, του Χένες, του Μάγιερ, που κάθισε στο θρόνο. Θα απολαύσετε πολλά όμορφα γκολ, ενώ σ’ αυτό το DVD υπάρχει και αφιέρωμα στους Εουσέμπιο και Τσάρλτον, που άφησαν το στίγμα τους στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις