KING ΒΕΤ Παρασκευής 7 Μαΐου

ΑΠΟ ΤΟΝ περασμένο Αύγουστο, όταν ξεκίνησαν Πρέμιερ Λιγκ και Μπουντεσλίγκα, πέρασαν 9 μήνες. Σ’ αυτό το διάστημα είδαμε ανατροπές, μεγάλα ματς, σκληρές μάχες. Μία αγωνιστική πριν από την αυλαία, γνωρίζουμε ποιες ομάδες θα κόψουν πρώτες το νήμα.


ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, η Τσέλσι χρειάζεται τη νίκη επί της Γουίγκαν για να επιστρέψει στους τίτλους μετά το 2006 και λογικά θα τα καταφέρει, «αγνοώντας» το αποτέλεσμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που την ίδια ώρα υποδέχεται τη Στόουκ.



ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, η Μπάγερν πανηγύρισε από την περασμένη εβδομάδα τον τίτλο, απομένει ωστόσο η οριστική επιβεβαίωση. Κι αν στις δύο αυτές χώρες, όλα έχουν κριθεί, δεν συμβαίνει το ίδιο σε Ισπανία (κυρίως) και Ιταλία, όπου υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες και δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η σεζόν.



ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΡΕΑΛ συνεχίζουν με νίκες την πορεία τους στην Πριμέρα και αν η Μπάρτσα ξεπεράσει το (προ)τελευταίο εμπόδιο της Σεβίλλης, τότε οι οπαδοί της θα… ξαναβγούν στη Ράμπλας. Σε διαφορετική περίπτωση, η πλατεία Θιμπέλες θα φιλοξενήσει τους φίλους της Ρεάλ.



ΛΗΞΗ των πρωταθλημάτων έχουμε και σε Α’, Β’ Αγγλίας, Πρέμιερ Σκωτίας, Β’ Γερμανίας, Πορτογαλία, πλέι οφ σε Τσάμπιονσιπ, Α’, Β’, Γ’ Σκωτίας, Ολλανδία, Βέλγιο, ενώ αρχίζει η Βραζιλία, για την οποία θα βρείτε μεγάλο αφιέρωμα.



ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ, πίνακες και στοιχεία για την όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωσή σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις