KING ΒΕΤ Τρίτης 18 Μαΐου


ΣΤΟ ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ξεχωρίζουν ασφαλώς τρία ματς που θα κάνουν υψηλούς τζίρους. Αναφερόμαστε, βέβαια, στα δύο ματς για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα και τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Καταρχήν, στους δύο ελληνικούς αγώνες, και οι 3 ομάδες (εξαιρουμένου πλέον του ΠΑΟΚ, που παίζει μόνο για το γόητρο) ξέρουν τι θέλουν, ώστε να αποφύγουν την τελευταία θέση.





ΣΤΟ «ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ», ο Αρης περιμένει τον ΠΑΟΚ με μοναδικό στόχο τη νίκη. Σ’ αυτή την περίπτωση, η ομάδα του Κούπερ θα αποφύγει την τελευταία θέση, χωρίς να την ενδιαφέρει τι θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Την ίδια ώρα, ΑΕΚ και Ολυμπιακός συγκρούονται με φόντο τη δεύτερη θέση των πλέι οφ. Οι «ερυθρόλευκοι» πάνε για δύο αποτελέσματα, αλλά αν ηττηθούν (και ταυτόχρονα νικήσει ο Αρης), τότε θα τερματίσουν στην τελευταία θέση!





ΠΕΡΑ ΑΠΟ τα ματς της Σούπερ Λίγκας, μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Σεβίλλη έχουν ραντεβού στο «Καμπ Νόου» της Βαρκελώνης. Χαρακτηριστικό και των δύο φιναλίστ οι πανηγυρισμοί των τελευταίων ημερών, καθώς η μεν Ατλέτικο κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ, η δε Σεβίλλη κατάφερε να τερματίσει στην 4η θέση του πρωταθλήματος, εξασφαλίζοντας ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.





ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ, ΠΙΝΑΚΕΣ και παρασκήνιο, «επώνυμες» στήλες με την υπογραφή καταξιωμένων δημοσιογράφων, έξι σελίδες για μπάσκετ, ιππόδρομος, ΚΙΝΟ, και αναλύσεις για το ΠΡΟΠΟ.





* Στο νέο DVD θα βρείτε ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα Μουντιάλ όλων των εποχών. Αυτό του 1966 στην Αγγλία. Οι παλιότεροι θα θυμηθούν και οι νεότεροι θα μάθουν για την Πορτογαλία του Εουσέμπιο, την Αγγλία των αδερφών Τσάρλτον, του Μπανκς και του Χαρστ, που έμελλε να πετύχει το πιο αμφιλεγόμενο γκολ σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και, βέβαια, μπορείτε να δείτε αφιέρωμα στους Μπέκαμ και Κριστιάνο Ρονάλντο, με πλούσια στιγμιότυπα και πολλά γκολ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις