KING ΒΕΤ Τρίτης 11 Μαΐου

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ καλοκαίρι, ουδείς μπορούσε να προβλέψει το ζευγάρι του τελικού στο Γιουρόπα Λιγκ. Ακόμα και τον Δεκέμβριο, όταν μπήκαν στους «32» και οι τρίτες ομάδες των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, πάλι ήταν σχεδόν αδύνατο να ποντάρει κάποιος σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Φούλαμ. Η συγκεκριμένη όμως διοργάνωση χαρακτηρίστηκε (ως Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, βέβαια) από πολλές εκπλήξεις όλα τα προηγούμενα χρόνια και ούτε φέτος ξέφυγε από τον κανόνα. Την Τετάρτη το βράδυ, λοιπόν, στο Αμβούργο οι δύο αυτές ομάδες θα διεκδικήσουν το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της σεζόν, σε μια αναμέτρηση εξαιρετικά αμφίρροπη.


ΕΚΤΟΣ ΟΜΩΣ από τον τελικό στο Γιουρόπα Λιγκ, υπάρχουν και άλλοι… τελικοί. Οπως, για παράδειγμα, οι δύο αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα. Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Αρης – ΑΕΚ δεν έχουν πλέον το παραμικρό περιθώριο για απώλειες και αναμένεται σκληρή μάχη σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη. Τι άλλο βρίσκουμε στο κουπόνι του τριημέρου; Αγώνες μπαράζ σε Σκωτία, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Μεξικό, εξ αναβολής ματς σε Α’ και Β’ Γαλλίας, πλήρη αγωνιστική σε Αυστρία, Ελβετία, τον τελικό του Κυπέλλου Δανίας, Κύπελλο Βραζιλίας και την προημιτελική φάση του Λιμπερταδόρες.



ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ, ΠΙΝΑΚΕΣ και παρασκήνιο, «επώνυμες» στήλες με την υπογραφή καταξιωμένων δημοσιογράφων, τέσσερις σελίδες για μπάσκετ, ιππόδρομος, ΚΙΝΟ, πόκερ. Ραντεβού την Παρασκευή, όπου ξεκινά η μεγάλη προσφορά με το πρώτο από τα 12 DVD για την ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις