KING ΒΕΤ Τρίτης 1 Ιουνίου

ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟ ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία των εθνικών ομάδων, δέκα μέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ηδη, σιγά σιγά ανακοινώνονται τα τελικά ρόστερ, καθώς οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί καταλήγουν στις επιλογές τους, ενώ αυτό το τριήμερο υπάρχουν αρκετοί φιλικοί αγώνες, απ’ όπου θα εξαχθούν κι άλλα συμπεράσματα.


ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ και το ματς της Eθνικής μας με την Παραγουάη, στο τελευταίο τεστ για τον Ρεχάγκελ και τους παίκτες, με τον Γερμανό προπονητή να διαφοροποιεί το σχήμα, καθώς στο 2-2 με τη Βόρεια Κορέα εντόπισε πολλά κενά στην ανασταλτική λειτουργία. Εκτός όμως από το φιλικό της Ελλάδας, υπάρχουν και άλλα σημαντικά, όπως το Ιταλία – Μεξικό (πρώτο σοβαρό τεστ για την παγκόσμια πρωταθλήτρια, πέντε μόλις μέρες μετά την ανακοίνωση ότι ο Πραντέλι θα αντικαταστήσει τον Λίπι), το Γερμανία – Βοσνία (τα «πάντσερ» έχουν χάσει πολλούς παίκτες με τραυματισμό και οι επιλογές του Λεβ περιορίζονται), το Ισπανία – Νότιος Κορέα (οι «φούριας ρόχας» διαμαρτύρονται έντονα για την μπάλα που θα χρησιμοποιηθεί στο Μουντιάλ) και το Πορτογαλία – Καμερούν (ο Ετό απείλησε να αποχωρήσει από την εθνική μετά την κόντρα του με τον Ροζέ Μιλά, αλλά θα δώσει κανονικά το παρών).



ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ του τριημέρου θα βρείτε και πλήρη αγωνιστική από τη Βραζιλία, αγώνες από Ιρλανδία, Φινλανδία, Σουηδία, Νορβηγία, ενώ ξεκινάνε τα πλέι οφ στη Β’ Ιταλίας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ Χρήστο Σωτηρακόπουλο, Γιώργο Γεωργίου, Κώστα Νικολακόπουλο, Σταύρο Κολίλα, Φώντα Τσούνη, Γιάννη Καρατζαφέρη, Τόλη Κοτζιά, Νίκο Κουλιανό, Κώστα Βαϊμάκη & Γιάννη Τσαούση στους Fight Club και πολλούς άλλους.



Το 6ο DVD της σειράς που προσφέρεται δωρεάν από την KING BET παρουσιάζει το Μουντιάλ του 1982 που διεξήχθη στην Ισπανία. Ενα από τα καλύτερα τουρνουά όλων των εποχών, όπου θα δείτε την υπερηχητική (αλλά χωρίς στέμμα) Βραζιλία που «γονάτισε» από τους Ιταλούς του Πάολο Ρόσι, τον συγκλονιστικό ημιτελικό ανάμεσα στη Γερμανία και τη Γαλλία, πολλά όμορφα γκολ και στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις