KING ΒΕΤ Παρασκευής 18 Ιουνίου

ΕΙΝΑΙ αλήθεια ότι περιμέναμε κάτι καλύτερο στο Μουντιάλ, από πλευράς θεάματος, συγκινήσεων και γκολ. Πολλά under, ποδόσφαιρο σκοπιμότητας, ελάχιστες φάσεις και λίγοι οι πρωταγωνιστές μετά το πέρας της 1ης αγωνιστικής. Βέβαια, δεν μας πιάνει απελπισία. Το αντίθετο. Περιμένουμε η συνέχεια να μας αποζημιώσει, καθώς τώρα οι ομάδες θα αρχίσουν να… ρολάρουν καλύτερα και να βγάζουν στο γήπεδο τις αρετές τους, άλλωστε τα περιθώρια για απώλειες έχουν στενέψει και ήδη κάποιες εξ αυτών βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση.


ΤΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ που ακολουθεί περιλαμβάνει σπουδαίους αγώνες, που θα κρίνουν πολλά στη μάχη για τις δύο προνομιούχες θέσεις. Μεγάλο ματς το Γερμανία – Σερβία στον 4ο όμιλο, δοκιμασία για τους Αγγλους (με την Αλγερία στον 3ο), Ολλανδία – Ιαπωνία στον 5ο, Βραζιλία – Ακτή Ελεφαντοστού στον 7ο και Χιλή – Ελβετία στον 8ο συνθέτουν τα πιο δυνατά ζευγάρια της 2ης αγωνιστικής.



ΕΚΤΟΣ από Μουντιάλ, στο κουπόνι του γουικέντ ξεχωρίζει η τελευταία αγωνιστική στη Β’ Ισπανίας. Ο Γιώργος Ραπτάκης αναλύει τις πιθανότητες των ομάδων που παλεύουν για άνοδο ή παραμονή στην κατηγορία και προτείνει έχοντας για οδηγό το 100% στις εκτιμήσεις του την περασμένη εβδομάδα. Επίσης, υπάρχει δράση σε Β’ Σουηδίας και Φινλανδία.



Το 11ο DVD της σειράς προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ η KING BET, παρουσιάζοντας το Μουντιάλ του 2002 που διεξήχθη, για πρώτη φορά, σε δύο χώρες, Νότιο Κορέα και Ιαπωνία. Ηταν η διοργάνωση του Ρονάλντο, ο οποίος οδήγησε τη Βραζιλία στο θρόνο για 5η φορά στην ιστορία, σκοράροντας 8 γκολ και φτάνοντας τα 15 συνολικά σε τελική φάση. Συνοδοιπόροι του ο Ριβάλντο και ο Ροναλντίνιο, τα τρία «Ρ» των «καριόκας», που κατέκτησαν δίκαια τον παγκόσμιο τίτλο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις