KING ΒΕΤ Παρασκευής 4 Ιουνίου

ΠΛΕΟΝ μετράμε αντίστροφα. Μία ακριβώς εβδομάδα πριν από την έναρξη του Μουντιάλ και οι 32 εθνικές ομάδες κάνουν τις τελευταίες πρόβες ώστε να παρουσιαστούν έτοιμες στη μεγάλη γιορτή. Δεκαπέντε φιλικά ματς διεξάγονται τούτο το τριήμερο (13 περιλαμβάνονται στο κουπόνι του ΟΠΑΠ), απ’ όπου οι προπονητές θα εξάγουν τα τελευταία συμπεράσματα για το σχήμα που θα παρατάξουν στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.


ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ οι αναμετρήσεις Ολλανδία – Ουγγαρία, Νότιος Αφρική – Δανία, Σερβία – Καμερούν και Ελβετία – Ιταλία, ενώ το… χορό ανοίγουν η Ιαπωνία με την Ακτή Ελεφαντοστού. Εκτός όμως από τα ματς των εθνικών ομάδων, στο κουπόνι υπάρχει και αγωνιστική δράση από τη Β’ Ισπανίας (αγαπημένο πρωτάθλημα των παικτών του στοιχήματος τον τελευταίο μήνα, καθώς τα φαβορί έχουν υψηλό ποσοστό επαλήθευσης), πλήρη αγωνιστική σε Α’, Β’ Νορβηγίας, Φινλανδία, Βραζιλία, Αμερική, Κύπελλο Ιρλανδίας, Λιγκ Καπ Ιαπωνίας και τα μπαράζ στη Β’ Ιταλίας.


·


· ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ φύλλο θα βρείτε ειδήσεις για τις 32 ομάδες της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τις τελευταίες εξελίξεις για την απεργία που έχουν προαναγγείλει οι πράκτορες του ΟΠΑΠ, μία σελίδα για το Ρολάν Γκαρός και, βέβαια, τις πληρέστερες αναλύσεις και προτάσεις για όλους τους αγώνες που θα διεξαχθούν.



** Το 7ο DVD της σειράς που προσφέρεται δωρεάν από την KING BET παρουσιάζει το Μουντιάλ του 1986 που διεξήχθη στο Μεξικό. Το τουρνουά που έμεινε στην ιστορία για το «χέρι του θεού» στον αγώνα Αργεντινή – Αγγλία, αλλά και το εκπληκτικό γκολ του Μαραντόνα στο ίδιο ματς, το κορυφαίο όλων των εποχών. Επίσης, μπορείτε να δείτε τα 10 καλύτερα γκολ όλων των Μουντιάλ και αφιέρωμα σε Φίγκο και Ροναλντίνιο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις