KING ΒΕΤ Τρίτης 22 Ιουνίου

ΤΟ ΓΛΥΚΟ ταξίδι της εθνικής μας ομάδας σ’ αυτό το Μουντιάλ φτάνει στο τέλος του. Ετσι τουλάχιστον λέει η λογική. Αλλά πότε αυτή η ομάδα λειτούργησε… λογικά; Ελάχιστες φορές. Τις περισσότερες ανέτρεψε τα δεδομένα, έβαλε μπροστά το συναίσθημα, την καρδιά, το πάθος.

Ελλάδα – Αργεντινή, λοιπόν, στο Πολοκβάνε, σε ένα από αυτά τα ματς που γράφουν ιστορία, ένα ματς που θα το θυμόμαστε για πολλά χρόνια. Αλλωστε, κόντρα στην ομάδα του Μαραντόνα έχουμε και κάτι… γραμμάτια να ξεπληρώσουμε από το Μουντιάλ του ’94.

Η 3η αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα ξεκαθαρίσει τις 16 ομάδες που θα συνεχίσουν στη διοργάνωση. Τα σενάρια σε κάθε όμιλο είναι πάρα πολλά και για να τα ξεμπλέξετε μπορείτε να ανατρέξετε στo ειδικό ρεπορτάζ για να μάθετε πώς προκρίνεται κάθε ομάδα, τι χρειάζεται και τι θα συμβεί σε όλες τις περιπτώσεις. Επίσης, στο σημερινό φύλλο θα βρείτε θέμα για τον Μαραντόνα, δηλώσεις Αργεντινού δημοσιογράφου της «Ole» στον απεσταλμένο μας στη Νότιο Αφρική Πολύδωρο Παπαδόπουλο ενόψει του σημερινού αγώνα της εθνικής μας με την «αλμπισελέστε», ειδήσεις και θέματα για όλες τις ομάδες, πλούσια στατιστικά και προτάσεις για στοιχηματισμό.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ DVD της σειράς προσφέρει σήμερα δωρεάν η KING BET, παρουσιάζοντας το Μουντιάλ του 2006, που διεξήχθη στα γήπεδα της Γερμανίας. Μια διοργάνωση που ανέδειξε νικήτρια την Ιταλία, η οποία πρόσθεσε το 4ο αστέρι στη φανέλα της, αλλά και ως κορυφαία προσωπικότητα τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος έκλεψε την παράσταση με την αποβολή του στον τελικό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις