KING ΒΕΤ Τρίτης 15 Ιουνίου

ΕΙΔΑΜΕ την Αργεντινή, την Αγγλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, καιρός να δούμε και άλλα δύο μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Βραζιλία και Ισπανία παρουσιάζονται στο ποδοσφαιρικό κοινό Τρίτη και Τετάρτη, έτσι ώστε να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για τη δυναμικότητα όλων των ομάδων του Μουντιάλ, καθώς θα συμπληρωθεί η 1η αγωνιστική των ομίλων.

ΠΟΛΛΑ UNDER, φτωχό θέαμα, πολλή φασαρία (οι βουβουζέλες έχουν γίνει θέμα σε όλον τον κόσμο), αλλά έχουμε την πεποίθηση ότι όσο περνάνε οι μέρες οι ομάδες θα… ξεδιπλώνονται και σιγά σιγά θα εμφανίσουν όλες τις αρετές τους (όσες έχουν τέλος πάντων).

ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ του τριημέρου υπάρχουν 9 αγώνες από το Παγκόσμιο Κύπελλο, με δυνατά φαβορί και πολλές επιλογές για ειδικά στοιχήματα, μια κατηγορία παιχνιδιού που ήδη έχει εκτοξεύσει τους τζίρους στα ύψη. Η συνέχεια αναμένεται ανάλογη και όσο κυλάει η διοργάνωση, το ενδιαφέρον θα γιγαντώνεται… Ολες οι ειδήσεις, προτάσεις, στατιστικά και πίνακες για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση.

Το 10ο DVD της σειράς προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ η KING BET, που παρουσιάζει το Μουντιάλ του 1998, το οποίο διεξήχθη στη Γαλλία και ανέδειξε νικητές τους «τρικολόρ». Ενα Παγκόσμιο Κύπελλο που έμεινε στην ιστορία για την υπόθεση με τον Ρονάλντο στον τελικό του Παρισιού, τις πολλές κόκκινες κάρτες (22 συνολικά, ρεκόρ), την εντυπωσιακή Κροατία, αλλά κυρίως ανέδειξε τον Ζινεντίν Ζιντάν ως έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε Μουντιάλ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις