KING ΒΕΤ Τρίτης 29 Ιουνίου

ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ πολύ αναμενόμενο ότι από τη φάση των νοκ άουτ αγώνων κι έπειτα θα παρακολουθήσουμε καλύτερο θέαμα στο Μουντιάλ. Ετσι γίνεται (κάθε τέσσερα χρόνια). Τώρα, δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία, οι ομάδες καλούνται να δώσουν και την ψυχή τους στα 90 λεπτά (ή στα 120’), καθώς οποιοδήποτε λάθος κοστίζει ακριβά. Οπως, βέβαια, κοστίζουν και τα (τραγικά, είναι η αλήθεια) λάθη των διαιτητών και των βοηθών τους, που διαμορφώνουν αποτελέσματα και πετάνε εκτός συνέχειας ομάδες (και χώρες).


Η ΜΑΧΗ για την είσοδο στην 8άδα συνεχίζεται με δύο αγώνες. Παραγουάη – Ιαπωνία και Ισπανία – Πορτογαλία. Στη μάχη της Ιβηρικής, συγκρούονται δύο ομάδες με αρκετούς σταρ στις τάξεις τους, μα πάνω απ’ όλα αναμένουμε με ενδιαφέρον την κόντρα του Ρονάλντο με τους συμπαίκτες του στη Ρεάλ, αλλά και με τον Βίγια, που από τον Αύγουστο θα βρεθεί στο αντίπαλον δέος της «βασίλισσας», φορώντας τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.



ΕΚΤΟΣ όμως από Μουντιάλ, στο κουπόνι του τριημέρου ανοίγει η περίοδος στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, με τον πρώτο προκριματικό γύρο σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Ομάδες άγνωστες οι περισσότερες, αλλά οι στοιχηματικές ευκαιρίες είναι πολλές, κάτι που αποδείχθηκε και στην αντίστοιχη περσινή σεζόν, όπου τα φαβορί είχαν υψηλό ποσοστό επαλήθευσης (διαβάστε σχετικά στη σελίδα 14, στη στήλη DNA).



ΣΤΗΝ Κing Bet της Τρίτης θα βρείτε πλήρεις αναλύσεις, προτάσεις και στατιστικά για όλους τους αγώνες, πίνακες και ειδικά στοιχήματα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις