KING ΒΕΤ Τρίτης 8 Ιουνίου

ΤΡΙΑ 24ωρα πριν από τη σέντρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και η υπομονή… εξαντλήθηκε. Οι περισσότερες εθνικές ομάδες έχουν ήδη πατήσει αφρικανικό έδαφος, οι προπονήσεις έχουν ενταθεί, οι τεχνικοί κάνουν τις τελευταίες δοκιμές και όλα είναι έτοιμα για το πρώτο σφύριγμα. Ωστόσο, μέχρι την έναρξη της διοργάνωσης, μπορούμε να ασχοληθούμε και με τα μεσοβδόμαδα ματς, που περιλαμβάνουν το φιλικό της Ισπανίας με την Πολωνία, αναμετρήσεις από το Κύπελλο Νορβηγίας, τον πρώτο τελικό των πλέι οφ στη Β’ Ιταλίας, πλήρη αγωνιστική στην Ιρλανδία, Κύπελλο Φινλανδίας, τέσσερις αγώνες από το πρωτάθλημα Αμερικής, έναν από τη Β’ Σουηδίας, Λιγκ Καπ Ιαπωνίας και ένα ματς για το Under-21. Για όλα αυτά θα ενημερωθείτε στις επόμενες σελίδες, μαζί με ειδήσεις των 32 φιναλίστ του Μουντιάλ, την τελευταία αγωνιστική στα πλέι οφ και πλέι άουτ της Β’ Εθνικής, το τελευταίο αφιέρωμα στις προηγούμενες διοργανώσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θέμα για το πόκερ και όλη την κίνηση των ημερών.

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ

Η προγραμματισμένη απεργία των πρακτόρων για το πρώτο διήμερο των αγώνων του Μουντιάλ μας υποχρεώνει να αλλάξουμε μέρα έκδοσης. Το επόμενο φύλλο της KING BET θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 10 Ιουνίου και θα σας προσφέρει το απόλυτο στοιχηματικό περιοδικό για το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως βέβαια και πλήρη παρουσίαση των αγώνων του κουπονιού από Παρασκευή μέχρι και Δευτέρα, μαζί με τα τελευταία νέα των ομάδων και προτάσεις για να συμπληρώσετε τα δελτία σας.

Επίσης, θα βρείτε και το 9ο DVD της σειράς που σας προσφέρει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ η KING BET, που αφορά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994 στην Αμερική, στο οποίο συμμετείχε και η εθνική μας ομάδα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις