KING ΒΕΤ Παρασκευής 25 Ιουνίου

ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ στη Νότιο Αφρική, Γερμανοί και Αγγλοι ήλπιζαν ότι η διαμονή τους στην αφρικανική χώρα θα διαρκούσε έναν μήνα. Τώρα, όμως, κάποιοι θα αποχαιρετήσουν νωρίτερα τη διοργάνωση αφού είναι υποχρεωμένοι να συγκρουστούν μεταξύ τους στο μεγάλο ματς της φάσης των «16» του 19ου Μουντιάλ. Δύο ομάδες, δύο χώρες, που εδώ και 44 χρόνια έχουν ανοίξει βεντέτα, από εκείνο τον τελικό του 1966 και το γκολ – φάντασμα του Χαρστ στον τελικό του «Γουέμπλεϊ».




ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ αγώνα της Γερμανίας με την Αγγλία, διεξάγονται τα τέσσερα τελευταία ματς στον 7ο και 8ο όμιλο, που θα ολοκληρώσουν την πρώτη φάση. Κι αν στον 7ο όμιλο δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς Βραζιλία και Πορτογαλία είναι σχεδόν εξασφαλισμένες, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον 8ο, όπου τρεις ομάδες (Χιλή, Ισπανία, Ελβετία) διεκδικούν τα δύο εισιτήρια.





ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, μπαίνουμε στα νοκ άουτ παιχνίδια. Με Ουρουγουάη – Νότιο Κορέα και ΗΠΑ – Γκάνα, ενώ το βράδυ της Κυριακής αναμετρόνται η Αργεντινή με το Μεξικό, ένα ματς που προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον, λόγω και της κόντρας των δύο ομάδων στο προηγούμενο Μουντιάλ, που κρίθηκε στην παράταση, με το εκπληκτικό γκολ του Μάξι Ροδρίγες στο 98ο λεπτό.





ΣΤΗΝ Κing Bet της Παρασκευής θα βρείτε πλήρεις αναλύσεις για όλους τους αγώνες, στατιστικά, πίνακες, προτάσεις για ειδικά στοιχήματα και μια αναδρομή των περασμένων Μουντιάλ στη φάση των «16», όπου θα δείτε τα ρεκόρ, τη συμπεριφορά των ομάδων και τις κόντρες των ηπείρων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις