KING ΒΕΤ Τρίτης 10 Αυγούστου

ΕΙΝΑΙ δύσκολο να συνηθίσουμε μια άλλη φιγούρα στον πάγκο της εθνικής μας ομάδας εκτός του Ρεχάγκελ. Τώρα, στη θέση του ήρθε ο Φερνάντο Σάντος. Για τον Πορτογάλο, το πρώτο (ανεπίσημο) τεστ έρχεται στο Βελιγράδι, 23 μέρες πριν από τη μάχη με τη Γεωργία, στην αυλαία των προκριματικών του EURO 2012. Αντίπαλός μας η Σερβία του Αντιτς, μια ομάδα που έδωσε το παρών στο Μουντιάλ, αλλά έχασε την ευκαιρία να διακριθεί.


ΕΚΤΟΣ από το ματς της Eθνικής μας, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης διεξάγονται σπουδαία φιλικά παιχνίδια, με πολλά νέα ονόματα στους πάγκους και στις αποστολές, όπως για παράδειγμα σε Βραζιλία, Αργεντινή, Γαλλία, ενώ η πρωταθλήτρια Κόσμου Ισπανία αντιμετωπίζει το Μεξικό.



Η FIFA DAY, όμως, δεν στερεί τη δράση στις ομάδες. Τριάντα τέσσερα παιχνίδια για το Λιγκ Καπ Αγγλίας διεξάγονται αυτό το διήμερο, ενώ στη Σκωτία υπάρχει Τσάλεντζ Καπ, με τη συμμετοχή 16 ομάδων. Επίσης, στο κουπόνι θα βρείτε και αναμετρήσεις από τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Under-21, αγώνες από Β’ Σουηδίας, Φινλανδία, Αμερική, Σουνταμερικάνα και, βέβαια, τον πρώτο τελικό στο Λιμπερταδόρες, σε ένα γήπεδο κόσμημα, για το οποίο έχει ειδικό θέμα ο Σταύρος Κολίλας στη σελίδα 12.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις