KING ΒΕΤ Τρίτης 31 Αυγούστου

ΜΕΤΑ ΤΗ… θύελλα των 289 αγώνων το προηγούμενο τετραήμερο και την… καταιγίδα των αρνητικών αποτελεσμάτων σε όλα τα πρωταθλήματα, από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε βαθιές ανάσες. Από τα μικρότερα κουπόνια στη σεζόν αυτό που έχετε στα χέρια σας, καθώς διεξάγονται λίγοι αγώνες, αλλά σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.


ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, οι ομάδες της Α’ και Β’ κατηγορίας μπαίνουν στη μάχη του Λιγκ Τρόφι, στην Ισπανία ξεκινά το Κύπελλο για τις ομάδες της Β’ κατηγορίας, ενώ υπάρχει πλήρης αγωνιστική στη Βραζιλία, 6 αναμετρήσεις για το Σουνταμερικάνα, 2 για το Κύπελλο Αμερικής, 4 για το Λιγκ Καπ Ιαπωνίας και μία για τα προκριματικά του EURO 2012, διοργάνωση που θα μας απασχολήσει εκτεταμένα στο φύλλο της Παρασκευής, καθώς ουσιαστικά ανοίγει η αυλαία.



ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ότι το ποδόσφαιρο έχει… διάλειμμα το ερχόμενο τριήμερο, το ενδιαφέρον στρέφεται στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας, εκεί όπου η Εθνική μας μετά το 2 στα 2 στις πρώτες αγωνιστικές, παίζει για την πρωτιά του ομίλου το πλέον καθοριστικό ματς με αντίπαλο την οικοδέσποινα. Λεπτομέρειες, σχόλια και προτάσεις από τους Τόλη Κοτζιά και Γιάννη Ψαράκη.



Υ.Γ. Ραντεβού την Παρασκευή με μια ειδική έκδοση και όλα τα προγράμματα των πρωταθλημάτων της σεζόν 2010-11.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις