KING ΒΕΤ Παρασκευής 13 Αυγούστου

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ, η Πρέμιερ Λιγκ είναι το πρωτάθλημα που τραβάει τον περισσότερο τζίρο και τα

πακέτα που πέφτουν κάθε αγωνιστική είναι τεράστια. Και οι 20 ομάδες που μπαίνουν στην αφετηρία έκαναν τις κινήσεις τους, αλλά πάλι τα φαβορί για τον τίτλο είναι τα ίδια, αν και οι Αγγλοι ειδικοί δίνουν πλέον σημαντικές πιθανότητες στη Μάντσεστερ Σίτι να σπάσει το κατεστημένο και, γιατί όχι, να διεκδικήσει στα ίσα τον τίτλο.



ΣΤΗ ना έκδοση θα βρείτε ένα πλήρες αφιέρωμα από τον Γιώργο Δήμητσα στους 20 μονομάχους της νέας σεζόν, με όλες τις μεταγραφικές κινήσεις, τα συν και τα πλην κάθε ομάδας, όπως βέβαια και τις εκτιμήσεις για την πορεία τους μέσα στη χρονιά. Εκτός, όμως, από την Αγγλία (σέντρα έχει και η Κόνφερενς, αφιέρωμα από τον Ιπποκράτη Κορίτσογλου), ανοίγει η αυλαία σε άλλα τρία πρωταθλήματα. Πρέμιερ Σκωτίας την οποία αναλύει ο Πάνος Κοτσιμπός, Πορτογαλία ο Στέλιος Πανικίδης και Τουρκία ο Νίκος Μποζιονέλος. Για να είστε πλήρως ενημερωμένοι, μπορείτε να ανατρέξετε στο έξτρα 16σελιδο ένθετο, με όλες τις λεπτομέρειες για κάθε ομάδα.



ΕΠΙΣΗΣ, στην Ισπανία η Σεβίλλη με την Μπαρτσελόνα δίνουν το πρώτο τους ραντεβού στο Σούπερ Καπ, στη Γερμανία παίζει Κύπελλο, ενώ υπάρχει πλήρης δράση σε όσα πρωταθλήματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις