KING ΒΕΤ Παρασκευής 6 Αυγούστου

ΑΠΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ, χειμώνα… Κάπως έτσι διαμορφώνεται η εικόνα στα επόμενα κουπόνια, καθώς τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης μπαίνουν σιγά σιγά σε δράση. Τι έχουμε αυτό το Σ/Κ; Την έναρξη των τριών μικρών κατηγοριών της Αγγλίας, τις μικρές Σκωτίες, την Α’ και τη Β’ Γαλλίας, την Ολλανδία και την Αργεντινή, ενώ την άλλη εβδομάδα ξεκινούν η Πρέμιερ Λιγκ, η Πρέμιερ Σκωτίας, η Πορτογαλία και η Τουρκία. Για τα 10 πρωταθλήματα που έχουν σέντρα αυτό το γουικέντ θα βρείτε στο σημερινό φύλλο έξτρα ένθετο 32 σελίδων με σούπερ παρουσίαση όλων των ομάδων για να γνωρίζετε πώς παρατάσσονται στην αφετηρία. Ετσι, θα μπορείτε έχετε πλήρη άποψη για τη δυναμικότητα των ομάδων που θα μας κρατήσουν συντροφιά σε όλη τη σεζόν, τις μεταγραφές που έκαναν και, βέβαια, τις εκτιμήσεις των συντακτών μας για την πορεία.


ΟΜΩΣ, πέρα από την έναρξη των πρωταθλημάτων, σ’ αυτό το κουπόνι υπάρχουν και δύο πολύ μεγάλα ντέρμπι για τα Σούπερ Καπ Αγγλίας και Γερμανίας. Στο «Γουέμπλεϊ» η Τσέλσι συναντά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένα πολύ γνώριμο ζευγάρι τα τελευταία χρόνια, καθώς είναι η 3η φορά από το 2007 που τίθενται αντιμέτωπες σ’ αυτό το θεσμό, ενώ στο Αουγκσμπουργκ της Βαυαρίας η Μπάγερν περιμένει τη Σάλκε για την πρώτη κούπα της σεζόν, δύο ομάδες που μόλις πριν από λίγες μέρες αναμετρήθηκαν σε τουρνουά, με τον Ραούλ να αναδεικνύεται σε μορφή του αγώνα.



ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ, πολλοί από σας απολαμβάνετε τις διακοπές σας, σήμερα η KING BET προσφέρει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ μια πλαστική τράπουλα για να περνάτε ευχάριστα τις ώρες σας.



· Σήμερα καλωσορίζουμε στην KING BET δύο νέα μέλη. Ο Νίκος Πασβάντης (επιφορτισμένος με το ρεπορτάζ των γερμανικών ομάδων) και ο Γιάννης Τσόδουλος (Τσάμπιονσιπ και Β’ Αγγλίας) μπήκαν στην οικογένειά μας με στόχο να σας προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή ενημέρωση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις