KING ΒΕΤ Παρασκευής 27 Αυγούστου

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 μήνες σκέψεων και συσκέψεων, αλλαγών, ατελείωτων ωρών στο ατελιέ. Τόσο διάστημα χρειάστηκε περίπου για να σχεδιάσουμε τη νέα KING BET. Ο λόγος; Επρεπε να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει, με ένα έντυπο που να καλύπτει και τις υψηλότερες απαιτήσεις σας. Τι αλλάζουμε λοιπόν από σήμερα; Πρώτα απ’ όλα το πινακάκι κάθε αγώνα γίνεται πιο λειτουργικό και πιο ουσιαστικό. Μέσα εκεί θα βρείτε όλες τις αποδόσεις, τα στατιστικά των αντιπάλων, τη θέση που κατέχουν στη βαθμολογία, τα 6 τελευταία τους παιχνίδια με διαφορετικό χρώμα σε νίκη, ισοπαλία ή ήττα, σε under ή over, ώστε με μία ματιά να βλέπετε την πορεία τους, τη συμπεριφορά τους εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα και, βέβαια, την ανάλυση του αγώνα, μαζί με το προτεινόμενο σημείο.




ΤΙ ΑΛΛΟ αλλάζει; Η μορφή της εφημερίδας και το ρόστερ. Περισσότερο χρώμα, περισσότερη ζωντάνια, αλλά και περισσότερες στήλες. Καλωσορίζουμε, λοιπόν, τον Billara, ο οποίος κάθε Τρίτη και Παρασκευή θα αναλύσει και θα προτείνει αγώνες με βάση τη 10ετή πείρα του στο χώρο του Στοιχήματος. Ακόμα, εγκαινιάζουμε από σήμερα μια νέα στήλη (It’s time to bet), με επιλογές για όλα τα γούστα, καθιερώνουμε το DNA και κάθε Παρασκευή, ενώ στην παρέα μας προστέθηκε και ο Γιάννης Ψαράκης, ο οποίος με το… καλημέρα ανέλαβε το 12σελιδο αφιέρωμα στο Μουντομπάσκετ που ξεκινά στην Τουρκία.





ΑΥΤΑ ως μια πρώτη γεύση για το τι θα δείτε από δω και πέρα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το νέο εγχείρημα θα σας ικανοποιήσει, όμως είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε και τις παρατηρήσεις ή τις υποδείξεις σας.





Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε στο πλούσιο κουπόνι του τριημέρου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις