KING ΒΕΤ Τρίτης 27 Αυγούστου


ΤΡΕΙΣ ΝΙΚΕΣ, με το ίδιο μάλιστα σκορ. Στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, αυτό που μετράει στο πρώτο ματς είναι να παίρνεις τη νίκη. Κι από τη στιγμή που οι τρεις εκπρόσωποί μας στο Europa League τα κατάφεραν την περασμένη εβδομάδα, δεν έχουμε παρά να ελπίζουμε ότι στην κλήρωση των ομίλων θα φιγουράρουν και τα τρία ελληνικά ονόματα.

ΠΡΩΤΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ στο χορό ο Αρης, που καλείται να υπερασπιστεί το 1-0 του «Βικελίδης», απέναντι σε μια ομάδα στα μέτρα του. Η Αούστρια έβγαλε φάσεις στο πρώτο παιχνίδι, αλλά ήταν φανερή η ανωτερότητα των παικτών του Κούπερ, που όσο περνούσε η ώρα, ανέβαζαν ταχύτητα και τελικά έφτασαν δίκαια στη νίκη.

Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ το πιο εύκολο έργο από τους τρεις. Τυπική υποχρέωση η ρεβάνς με την Νταντί Γιουνάιτεντ, μια ομάδα που δεν μπορεί να απειλήσει τους παίκτες του Μπάγεβιτς και το ζητούμενο σ’ αυτή την περίπτωση είναι η «Ενωση» να κάνει απλά το καθήκον της, ντουμπλάροντας τις επιτυχίες. Και, τέλος, ο ΠΑΟΚ. Με 2.500 φιλάθλους του πάει στην Πόλη ο «Δικέφαλος» για τον επαναληπτικό με τη Φενερμπαχτσέ, ένα ματς ιδιαίτερα δύσκολο λόγω των ειδικών συνθηκών που συνοδεύουν κάθε ελληνοτουρκική μάχη. Ωστόσο, οι παίκτες του Δερμιτζάκη έδειξαν και στην Τούμπα ότι υπερέχουν σε τεχνική και πιστεύουμε ότι με την κατάλληλη προσοχή στην άμυνά τους μπορούν να φύγουν από την Τουρκία με την πρόκριση.

ΕΚΤΟΣ από Europa League, στο τριήμερο που ξεκινάει σήμερα ξεχωρίζουν και οι αναμετρήσεις για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, μάλιστα τα περισσότερα ζευγάρια είναι ανοιχτά στην υπόθεση πρόκριση και πολλά θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Επίσης, στο κουπόνι θα βρείτε 25 ματς από το Λιγκ Καπ Αγγλίας, 11 από το Λιγκ Καπ Σκωτίας, 6 από το Λιγκ Καπ Γαλλίας, πλήρεις αγωνιστικές σε Κόνφερενς και Βραζιλία, αγώνες από Σουηδία, Νορβηγία, Β’ Ιταλίας, Σουνταμερικάνα και το Ρεκόπα, το Σούπερ Καπ δηλαδή της Νοτίου Αμερικής. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε, ενώ όλα τα τελευταία νέα στο http://www.kingbet.gr/.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ επίσης τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, τον Φώντα Τσούνη, τον Κώστα Νικολακόπουλο, τον Σταύρο Κολίλα, τον Γιώργο Γεωργίου, τον Professional και πολλούς άλλους, Στην King Bet της Τρίτης!

Ραντεβού την Παρασκευή με σούπερ έκδοση και πολλές εκπλήξεις

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις