KING ΒΕΤ Τρίτης 3 Αυγούστου

ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ Ελλάδα ο Αύγουστος να είναι ο μήνας των διακοπών και της χαλάρωσης, αλλά οι τρεις ομάδες που μας εκπροσωπούν στα Κύπελλα Ευρώπης βρίσκονται σε πλήρη δράση και αυτή τη βδομάδα δίνουν τους αγώνες ρεβάνς. Ξεκίνημα με το πολύ μεγάλο ματς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αγιαξ. Μεγάλο, όχι μόνο λόγω του ονόματος που κουβαλάνε οι Ολλανδοί, αλλά κυρίως γιατί το γκολ του Ιβιτς στο Αμστερνταμ έφερε τον «δικέφαλο» σε θέση οδηγού όσον αφορά την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ παίρνουν την Πέμπτη ο Ολυμπιακός με τον Αρη. Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάστηκαν λίγα λεπτά καλού ποδοσφαίρου και ένα εξαιρετικό γκολ του Ζαϊρί για να γυρίσουν το ματς με τη Μακάμπι στο Φάληρο, αλλά το 2-1 είναι ένα σκορ που δεν επιτρέπει εφησυχασμό. Ο Αρης χρειάζεται απλώς να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του έναντι της Γιαγκελόνια και να ντουμπλάρει τις νίκες του μετά το άνετο, όπως εξελίχθηκε, 2-1 της Πολωνίας.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ τα ευρωπαϊκά παιχνίδια σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, στο κουπόνι του τριημέρου υπάρχουν και αναμετρήσεις από Σουηδία, Νορβηγία, Λιμπερταδόρες, Σουνταμερικάνα, Αμερική και Κύπελλο Βραζιλίας, για τις οποίες θα βρείτε όλα τα στοιχεία που θα σας οδηγήσουν στο ταμείο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις