KING ΒΕΤ Τρίτης 17 Αυγούστου

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ευρωπαϊκών Κυπέλλων αυτή που ξεκίνησε χτες, με τρεις ελληνικές ομάδες να μπαίνουν στο χορό της πρόκρισης από τα πλέι οφ του Europa League. Την αρχή κάνει ο Αρης, που υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Αούστρια Βιέννης, την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη Φενερμπαχτσέ στην Τούμπα, σε μια ελληνοτουρκική μάχη και λίγο αργότερα η ΑΕΚ παίζει με την Νταντί Γιουνάιτεντ στη Σκωτία, σε μια χώρα όπου η «Ενωση» έχει ευχάριστες αναμνήσεις.


ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ τα ματς των εκπροσώπων μας, το τριήμερο διεξάγονται άλλα 44 ματς σε Τσάμπιονς Λιγκ και Europa League. Δυνατά ζευγάρια, μεγάλα ονόματα και αναμετρήσεις που παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον, ενώ στο κουπόνι θα βρείτε και αγώνες από την Κόνφερενς, την Ιρλανδία, τη Γαλλία, τη Σουηδία, την Ιαπωνία, την Αμερική, το Σουνταμερικάνα και, βέβαια, τον επαναληπτικό τελικό στο Λιμπερταδόρες, απ’ όπου θα αναδειχθεί η πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ επίσης τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, τον Φώντα Τσούνη, τον Κώστα Νικολακόπουλο, τον Σταύρο Κολίλα. Στην King Bet της Τρίτης!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις