KING ΒΕΤ Παρασκευής 14 Ιανουαρίου

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι μας είχε λείψει εδώ και έναν περίπου μήνα. Η Μπουντεσλίγκα επιστρέφει στη δράση μετά τη διακοπή και υπόσχεται σούπερ θέαμα, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει όλα τα χρόνια. Με την Ντόρτμουντ να έχει αποκτήσει διαφορά 10 βαθμών από τις δεύτερες Μάιντζ και Λεβερκούζεν, με την Μπάγερν να ετοιμάζει την αντεπίθεσή της για να μπει και πάλι στη μάχη του τίτλου και με όλες τις ομάδες ξεκούραστες, περιμένουμε από τον β’ γύρο να μας χαρίσει μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές. Ο Νίκος Πασβάντης έβαλε στον υπολογιστή τις επιδόσεις των παικτών στον α’ γύρο, ανακήρυξε την ιδανική 11άδα, κατέγραψε όλες τις μεταγραφές που έγιναν στο διάστημα της διακοπής και καταθέτει τις προβλέψεις του για το τι δούμε στη συνέχεια (σελ. 38-39).

Στο κουπόνι όμως επιστρέφει και η Γαλλία, που την περασμένη εβδομάδα πρόσφερε τεράστιες εκπλήξεις στους αγώνες Κυπέλλου. Το Σαμπιονά δείχνει εξαιρετικά αμφίρροπο φέτος, καθώς ακόμα και η 10η στη βαθμολογία Μονπελιέ απέχει μόλις 5 πόντους από την κορυφή. Ο Θανάσης Κυλώνης παρακολούθησε όλες τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και τις παρουσιάζει στη σελίδα 65.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ πρωταθλήματα συνεχίζονται κανονικά. Με σπουδαία ματς στην Αγγλία, όπως τη δοκιμασία της Μάντσεστερ Γ. στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με την Τότεναμ, τα τοπικά ντέρμπι σε Λίβερπουλ και Μπέρμιγχαμ, αλλά και την κόντρα στο βορρά ανάμεσα στη Σάντερλαντ και τη Νιούκαστλ. Ενδιαφέρον πρόγραμμα στη Σούπερ Λίγκα, με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να εκστρατεύουν σε Τρίπολη και Βόλο αντίστοιχα, τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό και τον Παναθηναϊκό την Καβάλα, ενώ τα βλέμματα στρέφονται στον θεσσαλικό κάμπο όπου η Λάρισα παίζει ίσως το τελευταίο της χαρτί απέναντι στον Ηρακλή.

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ αποστολή για την πρωτοπόρο του Καμπιονάτο, Μίλαν, που παίζει στο Λέτσε, η Ρόμα πάει στην Τσεζένα, η Λάτσιο περιμένει τη Σαμπντόρια, η Γιουβέντους την Μπάρι και η Ιντερ την Μπολόνια. Στην Ισπανία, το δίδυμο της κορυφής δεν αναμένεται να έχει προβλήματα (Μπάρτσα – Μάλαγα και Αλμερία – Ρεάλ τα ζευγάρια), ενώ το Ασιατικό Κύπελλο μπαίνει σε κρίσιμη φάση, όπου κάθε βαθμός είναι πολύτιμος. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις