KING BET Τρίτης 25 Iανουαρίου

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ από τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες δίνουν αγώνες σε αυτό το τριήμερο, κάτι που αυξάνει σημαντικά το ενδιαφέρον του τρέχοντος κουπονιού. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ διεξάγονται ματς πρωταθλήματος και Λιγκ Καπ. Στους εξ αναβολής αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ αναμένεται να πάρουν πολύ ποντάρισμα, καθώς αντιμετωπίζουν ασθενέστερους αντιπάλους. Οι μεν «κόκκινοι διάβολοι» παίζουν με την Μπλάκπουλ εκτός έδρας και έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τη διαφορά από τους διώκτες τους, οι δε «ρεντς» θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν το Σάββατο, στη νίκη επί της Γουλβς, πρώτη με τον Κένι Νταλγκλίς στον πάγκο.

Στο Λιγκ Καπ διεξάγονται οι επαναληπτικοί της ημιτελικής φάσης, με την Αρσεναλ να υποδέχεται την Ιπσουιτς στη ρεβάνς της ήττας της με 1-0 στο «Πόρτμαν Ρόουντ», με στόχο φυσικά το ένα από τα δύο εισιτήρια για τον τελικό του «Γουέμπλεϊ». Στο άλλο ζευγάρι, η Μπέρμιγχαμ φιλοξενεί τη Γουέστ Χαμ.

ΤΕΣΣΕΡΑ ματς στο Κύπελλο Γερμανίας, που έχει φτάσει στην προημιτελική φάση και μετά τη σχεδόν βέβαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Ντόρτμουντ αποκτά ιδιαίτερο χαρακτήρα. Στα πιο σημαντικά παιχνίδια, η Σάλκε περιμένει τη Νυρεμβέργη, ενώ η Μπάγερν αγωνίζεται στο «Τίβολι» με την Ααχεν.

ΤΡΕΙΣ πολύ δυνατές συγκρούσεις περιλαμβάνει το Κύπελλο Ιταλίας. Γιουβέντους – Ρόμα, Νάπολι – Ιντερ και Σαμπντόρια – Μίλαν ερίζουν για μια θέση στα ημιτελικά, ενώ στο άλλο ματς κοντράρονται η Παλέρμο με την Πάρμα.

ΠΡΩΤΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ στο Κύπελλο Ισπανίας, με την αναμέτρηση Σεβίλλη – Ρεάλ να ξεχωρίζει, καθώς στο άλλο ζευγάρι η Μπαρτσελόνα δεν αναμένεται να συναντήσει προβλήματα με την Αλμερία. Κύπελλο έχει και η Ολλανδία, το Βέλγιο, η Τουρκία, η Πορτογαλία, εξ αναβολής ματς στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, ημιτελικοί στο Κύπελλο Ασίας, σε ένα κουπόνι με τεράστιο ενδιαφέρον και πολλές εκπλήξεις. Αναλύσεις, προτάσεις, στατιστικά, πίνακες θα βρείτε στην King Bet της Τρίτης! Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις