KING ΒΕΤ Παρασκευής 21 Ιανουαρίου

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ματς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος άφησαν… πληγές στους δύο «αιώνιους» (ειδικά στον Παναθηναϊκό), αλλά δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο να κοιτάξουν πίσω, καθώς η μάχη του πρωταθλήματος συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Εκτός έδρας αποστολές και για τους δύο μονομάχους περιλαμβάνει η 19η αγωνιστική, με τον Ολυμπιακό να ταξιδεύει στην Τρίπολη και τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη, όπου θα βρει απέναντί του τον… πιστολέρο Μήτρογλου. Πολύ ενδιαφέροντα ματς και στα υπόλοιπα γήπεδα, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Ξάνθη, την ΑΕΚ τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ κρίσιμες αναμετρήσεις διεξάγονται σε τέσσερις επαρχιακές πόλεις: Κέρκυρα (με Λάρισα), Καβάλα (με Ηρακλή), Σέρρες (με Ατρόμητο) και Ηράκλειο (με Αρη, στη μετά Κούπερ εποχή).

ΦΟΥΛ πρόγραμμα στην Πρέμιερ Λιγκ, με σχετικά εύκολη αποστολη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που περιμένει την Μπέρμιγχαμ και της δίνεται η δυνατότητα να εκμεταλλευτεί πιθανές απώλειες της Σίτι που παίζει στο Μπέρμιγχαμ με την Αστον Βίλα. Η Αρσεναλ υποδέχεται τη Γουίγκαν, ενώ Λίβερπουλ και Τσέλσι ανοίγουν και κλείνουν την αγωνιστική, κόντρα σε Γουλβς και Μπόλτον αντίστοιχα.

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, αναζητείται η ομάδα που θα σταματήσει την προέλαση της Ντόρτμουντ. Τούτο το τριήμερο η Μπορούσια υποδέχεται τη Στουτγάρδη, η Μπάγερν την Καϊζερσλάουτερν, η Μάιντζ τη Βόλφσμπουργκ, ενώ Λεβερκούζεν (σε Γκλάντμπαχ) και Σάλκε (σε Αννόβερο) κινδυνεύουν με νέες απώλειες βαθμών.

ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στη μάχη της επιβίωσης, αφού το δίδυμο της κορυφής δεν απειλείται, στη Γαλλία υπάρχει Κύπελλο, πλήρη δράση έχουμε σε Ολλανδία και Βέλγιο, επιστρέφει στα κουπόνια η Τουρκία, με τη Γαλατασαράι να εγκαινιάζει το νέο της γήπεδο, ενώ συνεχίζεται το Asian Cup, με τη διεξαγωγή των προημιτελικών.

ΠΛΗΡΕΙΣ αναλύσεις, προτάσεις, ειδικά στοιχήματα, στατιστικά και παρασκήνιο στην King Bet της Παρασκευής! Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις