KING ΒΕΤ Παρασκευής 28 Ιανουαρίου


ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ κουπόνι του Ιανουαρίου χαρακτηρίζεται από τις εκτός έδρας αποστολές όλων σχεδόν των ομάδων που προπορεύονται στις βαθμολογίες των χωρών τους. Εχουμε και λέμε: Ο Ολυμπιακός παίζει στον Βόλο με τον συνονόματό του, η Μίλαν κατεβαίνει στη Σικελία για να αντιμετωπίσει την Κατάνια, η Μπαρτσελόνα πάει στο Αλικάντε όπου θα βρει τη Χέρκουλες (τη μοναδική ομάδα που κατάφερε φέτος να τη νικήσει, και μάλιστα μέσα στη Βαρκελώνη), η Ντόρτμουντ δοκιμάζεται στο Βόλφσμπουργκ, η Τραμπζονσπόρ δίνει ντέρμπι με τη Φενερμπαχτσέ στην Πόλη. Και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Κι αυτή παίζει εκτός έδρας (στο Σαουθάμπτον συγκεκριμένα), αλλά για το Κύπελλο, καθώς η Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει δράση αυτό το Σ/Κ.

Μια που πιάσαμε το FA Cup, να αναφέρουμε ότι στη φάση των «32» υπάρχουν 5 ζευγάρια ανάμεσα σε ομάδες της Πρέμιερ, μεταξύ αυτών και το Εβερτον – Τσέλσι, αλλά και τη σύγκρουση του Λονδίνου, όπου η Φούλαμ υποδέχεται την Τότεναμ.

ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, πέρα από τον αγώνα των δύο… Ολυμπιακών, υπάρχουν κρίσιμες μάχες σε όλα τα μέτωπα. Κορυφαίο ματς όλων, βέβαια, το κλάσικο της Θεσσαλονίκης, με τον Αρη να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Ξεχωρίζουν επίσης η δοκιμασία της ΑΕΚ στα Πηγάδια της Ξάνθης, αλλά και οι αναμετρήσεις Παναθηναϊκός – Εργοτέλης, Λάρισα – Πανσερραϊκός, Ηρακλής – Κέρκυρα.

ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ, η Μπάγερν έχει την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση για τις πανωλεθρίες που έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια από την (παραπαίουσα αυτό τον καιρό) Βέρντερ, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αγώνες Στουτγάρδη – Φράιμπουργκ, Λεβερκούζεν – Αννόβερο και Νυρεμβέργη – Αμβούργο.

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ξεχωρίζουν τα ματς Γιουβέντους – Ουντινέζε και Ιντερ – Παλέρμο, στην Ισπανία το Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπιλμπάο και το Οσασούνα – Ρεάλ, ενώ αύριο διεξάγεται και ο τελικός του Asian Cup ανάμεσα στην Αυστραλία και την Ιαπωνία.

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, το σχέδιο νόμου για τη ρύθμιση της αγοράς στα τυχερά παιχνίδια, για το οποίο εδώ και μερικές μέρες γίνονται συζητήσεις, παρατηρήσεις και σχόλια, μπορείτε να ενημερωθείτε στο δισέλιδο 92-93.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας, με τα στατιστικά, τις αναλύσεις και τις εκτιμήσεις της King Bet της Παρασκευής!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις