KING BET Τρίτης 18 Iανουαρίου

ΕΤΣΙ όπως τα έφερε η κλήρωση της προημιτελικής φάσης στο Κύπελλο Ελλάδας, δύο εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου δεν θα φτάσουν καν στον τελικό. Και τούτο γιατί σ’ αυτή τη φάση κοντράρονται μεταξύ τους ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός με την ΑΕΚ, ενώ στα ημιτελικά οι ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο από τα παραπάνω ζευγάρια θα παίξουν μεταξύ τους! Οπως καταλάβατε, τα ματς του Κυπέλλου Ελλάδος κλέβουν την παράσταση στο τρέχον κουπόνι. Στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός περιμένει τον ΠΑΟΚ, με τον Βαλβέρδε να έχει χτίσει μια εξαιρετική παράδοση απέναντι στους Θεσσαλονικείς (τρεις αγώνες-ισάριθμες νίκες και χωρίς να δεχτεί γκολ), όπως γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος (σελ. 17).
Στο ΟΑΚΑ, οι «συγκάτοικοι» Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς, στην Κέρκυρα η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ στο Περιστέρι ο Ατρόμητος έχει την ευκαιρία να πάρει σκορ πρόκρισης απέναντι στον Διαγόρα, τον μοναδικό εκπρόσωπο της Φούτμπολ Λιγκ.

ΚΥΠΕΛΛΟ όμως δεν έχουμε μόνο εμείς στη χώρα μας. Εχουν και στην Αγγλία, με τους επαναληπτικούς των αγώνων που έληξαν ισόπαλοι στον γ’ γύρο. Στο κορυφαίο ζευγάρι αναμετρώνται μια ομάδα που απαιτεί σεβασμό (η Αρσεναλ) και άλλη μία που έχει πολύ βαριά φανέλα (η Λιντς), όπως γράφει ο Billaras στη σελίδα 10, ενώ η Σίτι αναμένεται να ξεπεράσει τη Λέστερ στην «επιστροφή» του Σβεν Γκόραν Ερικσον στο Μάντσεστερ. Στο κουπόνι επίσης υπάρχουν δύο ματς για το Κύπελλο Γερμανίας, τέσσερα για το Κύπελλο Ιταλίας (Ρόμα – Λάτσιο στο «Ολίμπικο»), άλλα τέσσερα για το Κύπελλο Ισπανίας (μεταξύ αυτών το Ατλέτικο – Ρεάλ), ένα για το Κύπελλο Τουρκίας, αναμετρήσεις από το Λιγκ Καπ Γαλλίας και το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, τέσσερα από το Asian Cup και εξ αναβολής αγώνες σε πολλά πρωταθλήματα, μεταξύ αυτών και από Ολλανδία, Βέλγιο που ξαναμπαίνουν στο πρόγραμμα μετά τη διακοπή.

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ, προτάσεις, στατιστικά, παρασκήνιο για όλους τους αγώνες θα βρείτε στην King Bet της Τρίτης. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις