KING BET Τρίτης 11 Iανουαρίου

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ κανείς ότι ένα τόσο μικρό κουπόνι, όπως είναι αυτό που έχουμε μπροστά μας για το ερχόμενο τριήμερο, θα είχε περιορισμένο ενδιαφέρον. Ωστόσο, υπάρχουν σημαντικά ματς που αξίζουν της προσοχής μας και οι τζίροι αναμένεται και πάλι να κυμανθούν σε υψηλά επίπεδα.
ΞΕΚΙΝΑΜΕ από τα πρώτα ματς της προημιτελικής φάσης στο Κύπελλο Ισπανίας. Εκεί όπου ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα στη Ρεάλ και την Ατλέτικο. Για τη «βασίλισσα», σύμφωνα και με δήλωση του Μουρίνιο, το Κόπα ντελ Ρέι είναι μέσα στους στόχους της, άλλωστε έχουν περάσει 18 χρόνια από την τελευταία φορά που το Κύπελλο κατέληξε στην αίθουσα τροπαίων του «Μπερναμπέου». Αλλα 17 χρόνια έχουν περάσει και από την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες της Μαδρίτης τέθηκαν αντιμέτωπες σ’ αυτή τη διοργάνωση. Ηταν το 1994, όταν η Ρεάλ παραχώρησε 2-2 εντός έδρας, για να νικήσει 3-2 στη ρεβάνς και να προκριθεί.

ΚAΙ ΑΝ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ προϊστορία στο ντέρμπι της Μαδρίτης είναι κάπως μοιρασμένη (5 νίκες η Ρεάλ, 4 η Ατλέτικο, 2 ισοπαλίες), δεν συμβαίνει το ίδιο και στο ζευγάρι της Μπαρτσελόνα με την Μπέτις. Και μη νομίζετε ότι υπερέχουν οι «μπλαουγκράνα». Ισα ίσα που ποτέ δεν έχουν προκριθεί εις βάρος των Σεβιγιάνων σε διπλά ματς. Δύο φορές έχουν βρεθεί αντίπαλες οι δύο ομάδες στο Κύπελλο και ισάριθμες η Μπέτις πήρε το εισιτήριο, ενώ έπαιξαν και στον τελικό Κυπέλλου το 1997, με την Μπάρτσα να κερδίζει 3-2 στην παράταση.

ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ υπάρχουν επίσης οι δύο επαναληπτικοί της 5ης φάσης στο Κύπελλο Ελλάδας, ώστε να βγουν και οι 2 τελευταίες ομάδες των προημιτελικών, τρεις αγώνες για το Κύπελλο Ιταλίας, εξ αναβολής ματς σε Αγγλία, Σκωτία (ντεμπούτο του Κένι Νταλγκλίς στον πάγκο της Λίβερπουλ σε αγώνα πρωταθλήματος), Κύπελλο σε Τουρκία, Πορτογαλία, ενώ φιλοξενούνται και 6 αναμετρήσεις από το Asian Cup που διεξάγεται στο Κατάρ. Κοντά σ’ αυτά και το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ, για το οποίο θα βρείτε αφιέρωμα από τον Γιάννη Ψαράκη στη σελίδα 59. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις